Достъпни смартфони за Великден от VIVACOM

Два нови телефона от бранда Xiaomi влизат в портфолиото на телекома от утре

Два от ключовите модели на китайския бранд Xiaomi – смартфоните Redmi 5 и Redmi Note 5A, от утре са достъпни в магазинната мрежа на VIVACOM и в партньорската мрежа на Global Net Solutions. Устройствата ще се предлагат в различни цветове – сиво и златно за Redmi Note 5A и златно, синьо и черно за Redmi 5. След празниците изборът в магазините на телекома ще се увеличи с още едно Xiaomi устройство - Redmi 5 Plus.

Redmi 5 е смартфонът с дисплей на цял корпус, който прилага новите страндарти за екран със съотношение 18:9, много по-подходящо за игри и по-лесно управление на телефона в хоризонтално положение. Дисплеят е 5.7–инчов с HD+ резолюция, защита Corning® Gorilla® Glass и се съчетава с корпуса с изящно преливане. Телефонът определно ще привлече младите почитатели на електронните игри, защото е бърз и енергоефективен. 8-ядреният Snapdragon процесор осигурява бързината на игровото зареждане, при това за много по-дълго време заради по-ниска консумация на енергия и високия капацитет на батерия от 3300mAh. Камерата е 12 мегапиксела, а тази за селфи - 5MP, като и двете камери са снабдени със светкавица.

Redmi Note 5A предлага 5.5-инчов дисплей и удобството да боравиш с изключително тънко устройство – 7,55 мм. Може да се ползва с две SIM карти и разполага с отделен слот за Micro-SD и батерия с капацитет 3080mAh. потребителите ще могат да разчитат на процесор Qualcomm Snapdragon 425, оперативна памет от 2GB, 13 мегапикселова основна камера и още една селфи камера от 5 MP.

Третият от телефоните Xiaomi ще влезе в магазините на VIVACOM от следващата седмица. Xiaomi Redmi 5 Plus е звезда в гамата на Redmi - разполага с още по-голям екран за много повече игрово забавление - 5.99-инчов Full HD+ дисплей от Corning® Gorilla® Glass, с елегантно закръглени ъгли. С това устройство ще разчитате на енергийно ефективен процесор Qualcomm с оптимизирана консумация на енергия, която се постига и с големия капацитет батерия от 4000mAh. За любителите на селфитата телефонът осигурява светодиодна светкавица на селфи камерата и изчиства изображенията при условия на слаба осветеност, за да получите по-ясни и ярки селфи автопортрети.

И трите телефона се предлагат на изключително достъпна цена при двугодишен договор с план от VIVACOM. XIAOMI REDMI 5 е на цена от 4,58 лв. на месец в комбинация с план SMART U; XIAOMI REDMI NOTE 5A идва за 1,98 лв. на месец с план SMART U; XIAOMI REDMI 5 + ще струва 10,98 лв. на месец с план SMART U.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии