До Коледа се довършва асфалтирането на 8 улици в Асеновград по водния цикъл

До Коледа ще приключат всички довършителни ремонтни дейности, свързани с проекта за рехабилитация на канализационната и водоснабдителната мрежа на Асеновград по 8 улици, които ще бъдат и асфалтирани. Това съобщи днес пред журналисти кметът на общината д-р Емил Караиванов.

До четвъртък вечер ще се довършва полагането на асфалтовата настилка на кръстовището на улица „Индустриална” и улица „Възрожденци”. В петък и събота ще затвори за движение улица „Иларион Макариополски” и ще бъдат положени два пласта асфалт.

На 19 и 20 декември ще бъде изцяло завършен участъкът при улиците “Захари Стоянов” и “Плиска”. На 20 и 21 декември ще бъдат положени и оставащите пластове асфалтова настилка на улица “Александър Стамболийски” до магазин „Т-маркет”, след което строително-монтажните работи продължават по цялостното завършване на ул. „Александър Стамболийски” и полагане на последния износващ пласт на околовръстния път. Продължава работата по улица „Речна”.

До 20 декември ще бъдат изцяло завършени улица „Княз Борис Първи” и улица „Цар Иван Асен Втори” в ремонтираните участъци, гарантира още градоначалникът д-р Караиванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони