Трусът събори комин в Садово, заподозряха го за ВиК авария

Изправят пред Темида син, пребил майка си Мъжът нарушил заповед за защита срещу домашно насилие

Съдят ученик за търговия с наркотици Съученик издал деветокласника наркопласьор

Президентът Румен Радев назначи проф. Венцислав Мутафчийски за шеф на ВМА

Тръмп предложи учителите да бъдат въоръжавани

Нинова: Отговорните за кражбите от оградата да бъдат наказани

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 6-годишно дете в Панагюрище Решението ще бъде обжалвано

Жена се оплака, че е отвлечена и изнасилена Лекари не откриха следи от насилие

Корея похарчи над 220 000 долара за тридневната визита на сестрата на Ким Чен-ун

Малките старозагорски математици спечелиха 11 медала в Тайланд

ВСС купува два апартамента

Ангела Меркел осъди смъртта на цивилни граждани в Сирия

Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

До 50% отстъпки предлагат фирмите на „Стройко“

Изложението започва утре в НДК

До 50% отстъпка на стоките за строителство и обзавеждане предлагат фирмите тази година на 48-ото изложение „Стройко“ 2000.

Над 180 български и чужди компании ще покажат най-новите си продукти и услуги в сферата на архитектурата, строителството и обзавеждането. На пролетното издание организаторите очакват около 10 000 посетители дневно, като тази година към него има интерес и от съседните Гърция, Турция и Македония.

Изложението е насочено към потенциални бизнес партньори, инвеститори, специалисти в бранша, но и към крайните потребители, заяви Ева Гочева, управител на „Стройко“ 2000. Вече 24 години то е значим фактор за строителния пазар в България. Посетителите ще могат да видят на всеки щанд стоки, продукти или услуги, които обхващат всичко от проучването, проектирането и обзавеждането на сграда – грубия строеж, довършителни дейности, интериор, екстериор и ландшафт.

Как се прави качествен и в същото време красив покрив ще покаже фирма АБЕЛИД ЕООД, която ще представи покривна изолационна система ISOTEC. Тя е подходяща, както за направата на нови, така и за ремонта на стари покриви независимо от вида на носещата конструкция (дървена, метална, бетонна или комбинирана). Специалисти на компанията ще дават на място съвети на потребителите кое е най-подходящото решение за тях.

Комбинирани отоплителни котли Bisolid Automat с основно и резервно гориво, които дават възможност за ефикасно отопление с дърва или дървесни пелети, показва на клиентите „Eкотерм Проект“ ЕАД. Иновативното автоматично превключване на котела между основно (пелети) и резервно гориво (дърва или дървесен чипс) предоставя постоянен комфорт на изгодна цена.

„Стройко“ отваря врати за посетители утре от 10 ч в Националния дворец на културата в София и ще продължи до 2 април. Входът е свободен, а клиентите ще могат да се запознаят с най-новите тенденции в строителството всеки ден от 10 до 19 ч.

Етнографски фестивал привлича гостите

Опознай традициите, за да обикнеш народа си!“ е мотото тази година на традиционната благотворителна инициатива на „Стройко“ 2000.

Кампанията е на Института за етнология и фолклористика с етнографски музей при БАН, които събират средства за ремонт и оборудване на модерен образователен център на Националния етнографски музей. Мраморното фоайе над централния вход на НДК ще се превърне в малък етнографски фестивал за петте дни на изложението. Организаторите подготвят три изложби, а посетителите могат да се включат в ателиета за тъкане на стан и боядисване на великденски яйца. Ще могат и да се снимат с традиционна българска носия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете