Драгомир Стойнев: БСП става по-атрактивна

Има едно огромно подмладяване в листите на БСП. 40% от водачите на листа на „БСП за България“ са нови лица, заяви Драгомир Стойнев по БНТ. Очакванията на БСП са да има една „добавена стойност“ в качествата на тези водачи, които да доведат повече потенциални избиратели.

„Към нашия отбор се присъединява и Елена Йончева, Тома Томов. Това се случва благодарение на техния професионализъм, знания и умения. Радвам се , че тези хора се съгласиха да тръгнат с БСП, което ясно показва, че пътят на промяната, на модернизацията е правилният, и ние ставаме по-атрактивни, за да привличаме подобни личности“, каза Драгомир Стойнев, водач на листа на „БСП за България“.

Тази събота и неделя ще имаме още един пленум и от гражданската квота се очаква да се присъединят още хора. Нона Йотова също е номирана за гражданската квота, каза още Стойнев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. В предизборната си платформа Българската социалистическа партия (БСП) запазва сегашното неправилно управление на паричната система и е със съдба на жертва.
    При условия на държавната грешка за неправилно управление на паричната система БСП е с подсигуряван провал, защото БСП, колкото по-добре подпомага реализирането на икономически растеж, толкова по-силен потенциал за множество стопански кризи възниква и БСП е с по-голям крах.
    Преди всичко друго, за устойчив политически успех е необходимо правилно управление на паричната система.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.