Дрогирано трио и пиян шофьор за 24 часа в арестите в Пловдивско

Снимка: Архив

Трима души са били задържани в полицейските арести на територията на Пловдивска област за притежание на наркотици. За 24 часа в ареста на Трето РУ-Пловдив са се озовали 36-годишен асеновградчанин и 23-годишна жена от града под тепетата, след като при обиск и последвало претърсване в квартирата на мъжа разследващите са иззели над 3,6 грама амфетамин.

Младата пловдивчанка пък е била спипана с 0,631 грама от същия наркотик и 0,522 грама марихуана. В Карлово служителите на реда спрели за проверка 25-годишен местен жител, който направил опит да се освободи от пакетче със съмнително съдържание. Експертна справка показала, че става дума за 0,409 грама марихуана. По случаите са започнати полицейски производства и е уведомена прокуратурата.

Бързо производство е образувано и срещу пиян 30-годишен шофьор от село Катуница, който в събота сутринта бил задържан при проверка в село Караджово с 1,38 промила алкохол зад волана на лек автомобил "Фолксваген". С полицейска заповед мъжът е задържан за 24 часа в ареста на РУ на МВР-Асеновград.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право