Дрогиран шофьор се размени с пътничка

Шуменски полицаи изловиха неадекватен шофьор, който карал "Пежо 206", след употреба на кокаин посред бял ден към 14,30 ч. 24-годишният И.М. опитал да измами катаджиите и щом забелязал колата им на входа на Шумен, спрял пежото си и накарал спътничката му да седне зад волана. Щом потеглили, автоконтрольорите ги спряли.

Жената шофьор била изрядна, но пътника трудно координирал движенията си. Тествали го за алкохол и уредът отчел нула. Тестът за наркотици обаче, дал положителна проба за кокаин. Мъжът от село Ясеновец, Разградско, признал, че е взел наркотика, а като му казали, че само преди метри е шофирал, също не отрекъл. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за едно денонощие в ареста и срещу него е започнато бързо производство, съобщиха от полицията в понеделник.

Под въздействие на канабис пък, е установен да управлява "Мицубиши Лансър" 19-годишен от София. Към 18:30 часа в петък Т.М. бил спрян на пл.“България“ в Шумен и тест отчел наличие на канабис. Столичанинът нощувал в местния арест и също отива на съд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България