Дубъла спасява "Реал" в Чехия

Вторият тим на "Реал" спасява временния треньор на тима Сантиаго Солари за гостуването на "Виктория" (Пилзен) в мач от Шампионската лига. Аут за двубоя са бранителите Марсело, Рафаел Варан, Дани Карвахал и Хесус Вайехо. Заради това наставникът взе петима играчи от дубъла за последната тренировка в Испания. В крайна сметка Солари качи на самолета само един от тях - защитникът Хавиер Санчес.

"Виктория" е аутсайдер в групата, а "Реал" дели върха с ЦСКА. Двата тима имат по 6 точки. Те можеха да са повече, но "Кралския клуб" загуби изненадващо в Москва от ЦСКА. Тогава треньор на тима бе Хулен Лопетеги.

"Той беше най-добрият треньор, с когото съм работил - изцепи се Карвахал. - Липсваше му малко късмет, за да продължим заедно. Начинът, по който вижда футбола е различен, отношението му към играчите - специално."

Мъките на ръководството на "Реал" да намери бързо постоянен треньор продължават да търпят крах. След като Антонио Конте отказа да поеме тима, същото направи и Маурисио Почетино, мениджър на "Тотнъм". Аржентинецът отхвърлил заплата от 15 млн. евро годишно, за да продължи работата си за "шпорите". Така временният вариант Солари може да се окаже постоянен...

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят