Дуейн Джонсън "Скалата" е най-високоплатеният актьор

Актьорът Дуейн Джонсън "Скалата", който се ожени преди броени дни , има още един повод да празнува - за втори път той оглави класацията на сп. Forbes за най-високоплатените актьори в света.

През 2016-та Скалата зае челна позиция, а следващите две години бе на второ място. За периода от 1 юни 2018-та до 1 юни 2019-та, бившият кечист е натрупал състояние от 89,4 милиона долара.

Основните му приходи идват от успешните филми и сериали, в които се снима наскоро - за всеки епизод на сериала "Ballers", Дуейн получава по $700 000 долара, а от "Jumanji: The Next Level" ще му бъдат платени 23,5 милиона долара. Допълнителни доходи актьорът получава и от другите си бизнеси - колаборацията с Under Armour за дрехи, обувки и слушалки.

В Топ 5 на класацията на Forbes влизат още: Крис Хемсуърт ($76,4 милиона), Робърт Дауни Джуниър ($66 милиона), Акшай Кумар ($65 милиона) и Джеки Чан ($58 милиона).

В сравнение с миналата година, класацията не е особено различна, като изключение прави Джордж Клуни - от 1-ва позиция през 2018-та, сега той пада на 10-та.

Коментари

Задължително поле