Синоптикът Петър Янков пред “Труд”: 30 000 гръмотевици ударили България за ден

Италия е първи приятел на САЩ

Кмет давал 30 000 лв. подкуп на общинар (обзор) Местен бизнесмен осигурявал парите за рушвета

Сухопътните сили на САЩ след трагедията в Чешнегирово: Обучаваме се в реалистична среда

Иракли Кобахидзе, председател на парламента в Грузия: Възобновяването на директните полети между България и Грузия ще увеличи туристическия обмен

17 800 стикове за бездимни цигари задържаха митничари в сръбски автобус

Над 250 самодейци се изявиха на събор на читалищата в община Елена

Решават до месец за присъдата на акушерката Ковачева

ЦСКА срещу тима на Савичевич и Миятович

Новата американска посланичка – кюрдска бежанка от Ирак Документалният филм American Herro разказва за живота на Херо Мустафа

Художникът Ставри Калинов: Крадецът от изложбата е чужденец

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 19 юни 2019

„Лъвиците“ разкъсаха световния шампион

Обявиха тревога от цунами след силно земетресение до Япония

Мария Илиева се показа по бански (СНИМКИ)

Държавата отпусна близо 70 000 лв. за спешен ремонт на път в Павликенско Участъкът е между гр. Бяла Черква и село Вишовград

Държавата отпусна близо 70 000 лв. за спешен ремонт на път III – 405 в участъка между гр. Бяла Черква и село Вишовград. Въпросът за ремонта на силно компрометирания участък бе поставен от представители на местния бизнес на приемна на депутати от ПП ГЕРБ още през октомври минала година.

Поради невъзможност за извършване на ремонтни дейности по време на зимния сезон, се наложи рехабилитацията да бъде отложена за пролетта на 2019 г. След края на зимата се оказа, че настилката е в още по-лошо състояние и ремонтът е наложителен. Път III-405 е основната пътна връзка на населените места от община Павликени с път I-4 София – Варна в посока София.

До този момент това бе една от малкото неремонтирани отсечки на територията на община Павликени, тъй като почти всички общински пътища са цялостно ремонтирани със средства осигурени от европейски програми, а основните връзки на община Павликени със съседните общини Сухиндол, Полски Тръмбеш и Свищов бяха изцяло подновени със средства от националния бюджет, отпуснати с постановления на министерски съвет през последните години.

Успоредно с това започва ремонт и на пътя между селата Паскалевец и Ресен, за който средствата бяха отпуснати също от правителството с постановление на Министерски съвет.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.