ЦСКА атакува и през Трансилвания

Знаменитости отдават почит на Арета Франклин

Още през 2015 г. трябвало да сменят дисковия масив В резервния център на Търговския регистър работят само климатиците

ПРАВО НА ОТГОВОР

Катар налива $15 млрд. в турската икономика

Скарлет Йохансон е най-високоплатената актриса в света

Коли и камиони вървят по мост на 5 века Кадин мост в село Невестино е построен през далечната 1470 г.

Скандинавските авантюри на ЦСКА

Посолството на САЩ в Прищина: Косово и Сърбия нямат неограничена свобода на действие

20 изчезнали след срутването в Генуа (ИНФОГРАФИКА) Рим обяви извънредно положение, деблокира 5 млн. евро

Вашингтон заплашва Анкара с нови санкции, ако пастор Андрю Брънсън не бъде освободен

Нападнаха с бомби офис на италианската крайнодясна партия „Лига“

Директорът на „Аварийна помощ“ пред „Труд“: Открито е опасно нерегламентирано сметище в София

„Балкански синдром“ влиза в учебника по литература Задължителните текстове ще са подредени в девет теми, учениците също ще могат да предлагат произведения

327 медикамента заличени от пазара 867 продукта са били одобрени от агенцията

Държавният глава назначи Юлияна Димитрова за свой секретар по икономика и инвестиции

Със свой указ президентът Румен Радев назначи Юлияна Димитрова Тишева за свой секретар по икономика и инвестиции.

Тя е бивш изпълнителен директор на дружеството ICGB AD, създадено за проектиране, изграждане и експлоатация на газовия интерконектор България-Гърция, както и бивш зам.-председател на Съвета на директорите на „Булгаргаз“ ЕАД.

Била е редактор и наблюдател във в. „Банкеръ“, както и икономически редактор и завеждащ отдел „Икономика“ във в. „Демокрация“.

Завършила е „Електроника и изчислителна техника“ в Техническия университет в София както и журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Специализирала е макроикономика в Университета за национално и световно стопанство.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. С каква заплатка я е назначил и изобщо колко струва тая ненужна на Народа орханизацийка на празидентството? И Румен да ни отговори как с 160-250 лв живеят пенсионерите в България. Наверно неговите 80 г мама/тате не живеят с толкоз. Те и затова се нагърбиха да лъжат на тази възраст, което е Изключително опасно и има тежки негативни последствия за цялата му фамилия. И верно ли е гушнал ония 200 000 левченца:)) Мъни, мъни :)))

  2. Не ми е ясно какво отношение има президентът на една парламентарна република към икономиката и инвестициите, че чак и свой секретар да има назначен с не малка заплата. Само си задавам въпроси де. Не очаквам някой да ми отговори…

  3. ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СА ДОЛЮБВАНИ И ТОВА Е ИЗВЕСТНО .НАРОДЪТ СИ ОТМЪЩАВА КАТО ПРИКАЗВА КАКВОТО МУ ДОЙДЕ НА УСТАТА .НО….. ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЗНАЕ , ЧЕ ЧЕСТО ИМА ПРАВО .КОМУ СА НУЖНИ ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ В ЕДНА АДМИНИСТРАЦИЯ , ЧИИТО КПД Е НИЩОЖЕН В НАШАТА ДЪРЖАВА ..НАЛИ ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА НАМАЛЕНИЯ В БРОЙКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ , А НА ПРАКТИКА ТОВА НЕ Е ТАКА ? ЗАЩО НИКОГА НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА ИМ ИЛИ ТОВА Е ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ !? ЯВНО , ФАЛША И ДЕМАГОГИЯТА СА ЕЖЕДНЕВНИ И СТИЛ НА РАБОТА .

  4. Добре сте се вторачили в президента – трябва да има яснота по много въпроси . Но не мога да си обясня вашата пасивност до преди два-три месеца – не питахте бившия плевньо колко и кого е назначил и на какво основание си вреше гагата където не й мястото , Боко защо имаше 4 вицепремиера и т.н.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.