Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Държавният глава назначи Юлияна Димитрова за свой секретар по икономика и инвестиции

Със свой указ президентът Румен Радев назначи Юлияна Димитрова Тишева за свой секретар по икономика и инвестиции.

Тя е бивш изпълнителен директор на дружеството ICGB AD, създадено за проектиране, изграждане и експлоатация на газовия интерконектор България-Гърция, както и бивш зам.-председател на Съвета на директорите на „Булгаргаз“ ЕАД.

Била е редактор и наблюдател във в. „Банкеръ“, както и икономически редактор и завеждащ отдел „Икономика“ във в. „Демокрация“.

Завършила е „Електроника и изчислителна техника“ в Техническия университет в София както и журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Специализирала е макроикономика в Университета за национално и световно стопанство.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. С каква заплатка я е назначил и изобщо колко струва тая ненужна на Народа орханизацийка на празидентството? И Румен да ни отговори как с 160-250 лв живеят пенсионерите в България. Наверно неговите 80 г мама/тате не живеят с толкоз. Те и затова се нагърбиха да лъжат на тази възраст, което е Изключително опасно и има тежки негативни последствия за цялата му фамилия. И верно ли е гушнал ония 200 000 левченца:)) Мъни, мъни :)))

  2. Не ми е ясно какво отношение има президентът на една парламентарна република към икономиката и инвестициите, че чак и свой секретар да има назначен с не малка заплата. Само си задавам въпроси де. Не очаквам някой да ми отговори…

  3. ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СА ДОЛЮБВАНИ И ТОВА Е ИЗВЕСТНО .НАРОДЪТ СИ ОТМЪЩАВА КАТО ПРИКАЗВА КАКВОТО МУ ДОЙДЕ НА УСТАТА .НО….. ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЗНАЕ , ЧЕ ЧЕСТО ИМА ПРАВО .КОМУ СА НУЖНИ ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ В ЕДНА АДМИНИСТРАЦИЯ , ЧИИТО КПД Е НИЩОЖЕН В НАШАТА ДЪРЖАВА ..НАЛИ ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА НАМАЛЕНИЯ В БРОЙКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ , А НА ПРАКТИКА ТОВА НЕ Е ТАКА ? ЗАЩО НИКОГА НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА ИМ ИЛИ ТОВА Е ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ !? ЯВНО , ФАЛША И ДЕМАГОГИЯТА СА ЕЖЕДНЕВНИ И СТИЛ НА РАБОТА .

  4. Добре сте се вторачили в президента – трябва да има яснота по много въпроси . Но не мога да си обясня вашата пасивност до преди два-три месеца – не питахте бившия плевньо колко и кого е назначил и на какво основание си вреше гагата където не й мястото , Боко защо имаше 4 вицепремиера и т.н.

Отговорете