Дъщерята на Барак Обама постна видео на баща си в "Снапчат"

Президентът на САЩ Барак Обама разкри, че най-малката му дъщеря наскоро се е пошегувала с него в "Снапчат', пише Би Би Си.

Обама разказа как дъщеря му Саша го е записала, говорейки за социалната мрежа по време на семейна вечеря, след което тайно изпратила материала на свои приятели чрез приложението за споделяне на снимки и видео "Снапчат".

Изпратеното от Саша до приятели съобщение в "Снапчат" не е станало публично достояние, тъй като съобщенията в него са предназначени да изчезнат, веднага щом бъдат разгледани от потребителите в рамките на кратък период от време.

"Дъщеря ми Саша ми даде инструкции как да използвам приложението", споделя Барак Обама.

"По време на вечеря споделих с дъщерите си, че съм чувал за това приложение и знаех, че то е популярно сред младите, затова помолих ги да ми разкажат повече за него", казва Обама.

Саша разяснила подробно на баща си за функциите на "Снапчат". "Накрая, аз и Мишел стояхме там и аз казах: "Не е ли интересно? И започнах да говоря със съпругата си социалните мрежи и какво означава всичко това", споделя президентът на САЩ.

"Едва след това разбрах, че дъщеря ми Саша ме е записвала през цялото време и е изпратила материала на приятелите си, като към него е добавила своя снимка с отегчено изражение и надпис: ''Баща ми разсъждава за смисъла на социалните мрежи", разказва Обама.

Съпругата на Обама - Мишел, която е потребител на "Снапчат" от тази година, както и по-голямата му дъщеря - Малия, са харесали много тайно заснетото видео.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл