Дъщерята на Гала: Това лято ме блъсна кола

Само седмица след като щерката на Гала описа връзката си със Стефан , 22-годишната брюнетка реши да сподели "забавна" история от лятото си, а именно как е пострадала при удар с кола.

Мари реши да изпита феновете си, задавайки им следния въпрос: "Познайте кое от трите е истина", като опциите за отговор са: "Това лято бях на море три седмици", "Това лято ме блъсна кола" и "Това лято най-накрая се научих да пия кафе".

Верният отговор в анкетата на Мари е именно за катастрофата, като малко след това тя разказа и какво точно се е случило.

"Отидох на море едва за 4-5 дена и нелепото беше, че именно там се сблъсках с колата на един приятно подпийнал руснак... или беше румънец?!", започна Мари и продължи:

"Историята беше много забавна. Той даваше назад пред мидената ферма в Дълбока (там е доста стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу туп. Аз му счупих парктроника, той ми подари две три синини и story-та за разказване".

Дъщерята на Гала дори се пошегува, че нейни приятели са я посъветвали да ходи навсякъде с камера, защото постоянно й се случват доста нелепи неща.

 

Коментари

Задължително поле