Дъщерята на Лени Кравиц се разгорещява при режисьора на „Секс, лъжи и видео“

Зоуи Кравиц възбужда въображението.

“Кими” тръгва през февруари

Прекрасна плът и притеснителна параноя

Апетитната и сочна Зоуи Кравиц прави всичко възможно, за да излезе от плътната сянка на прочутия си баща Лени Кравиц. Младата дива се е ориентирала към киното и желае да се наложи като актриса, а да остави музикалните простори на своя биологичен създател.

Тя демонстрира тяло и талант в “Лудия Макс: Пътят на яростта”, а сега се е настанила в новия проект на Стивън Содърбърг - режисьор на култовата модерна класика “Секс, лъжи и видео”.

Новият филм се казва “Кими” и разказва историята на млада жена, страдаща от агорафобия, чиято професия е да анализира аудио записи. Тя старателно изпълнява своите работни задължения, като междувременно се усмихва срамежливо на съседите си, докато нейният виртуален асистент Кими є запазва часове при терапевт.

При една рутинна проверка на аудио файл обаче, героинята на Кравиц чува нещо, което звучи като преднамерено убийство - тя решава да го докладва на шефовете си. Но те предпочитат да прикрият количеството данни, което виртуалните им асистенти записват.

Според сайта operationkino.net Содърбърг е особено подходящ човек за филмирането на една история, посветена на недостатъците на новите технологии. Той много обича да експериментира с тях.

Стивън Содърбърг

Сценарият е на Девид Кеп, а до сочната Кравиц ще видим Рита Уилсън, Джейкъб Варгас, Байрън Бауърс, Джейми Камил, Ерика Кристенсен, Чарлс Халфърд, Робин Гивънс и др. Филмът трябва да излезе в платформата HBO Max на 10 февруари.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица