Дъщерята на Фелисити Хъфман отлага колежа заради скандала

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 07: (L-R) Writer/director/actor William H. Macy, Grace Macy, actress Felicity Huffman and Sophia Macy attend the Screening Of Samuel Goldwyn Films' "Rudderless" at the Vista Theatre on October 7, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Дъщерята на Фелисити Хъфман и Уилям Мейси ще си вземе почивка след гимназията. Плановете на София да учи в колеж остават на заден план след признанието на майка ѝ, че е дала подкуп, за да бъдат попълнени отговорите на дъщеря ѝ на изпита SAT.

Съвсем наскоро семейството е отпразнувало завършването на 18-годишната си дъщеря, като Мейси е бил забелязан с празнични балони за специалния случай.

Миналия месец звездата от "Отчаяни съпруги" се призна за виновна по обвиненията за измама, потвърждавайки, че е платила 15 000 долара, за да помогне на София да влезе в престижно учебно заведение.

Семейството е по-сплотено от всякога и докато чакат да излезе присъдата на Хофман, двете им дъщери прекарват повече време с родителите си.

Източник на американската преса издава:

"Уилиам и Фелисити преминават през много труден период, но се опитват да съберат живота си наново и да обединят семейството си. Приятелите и феновете на Фелисити са горди от проявената смелост и честност в съда. Тя знае, че е направила грешка. Семейството осъзнава, че на Хъфман може и да ѝ се наложи да излежи присъда, затова докато чакат решението живеят ден за ден."

Дъщерите на известната двойка се опитват да се придържат към обичайната си рутина и дават най-доброто от себе си в края на учебната година, като същевременно правят планове за лятото. Момичетата са много близки с майка си и биха направили всичко, за да я подкрепят.

По думите на близки до семейството актрисата не спирала да се тревожи, отбелязвайки, че е допуснала най-голямата грешка в живота си.

Коментари

Задължително поле