Дядо потроши баба в скандал за овце на село

Снимка: Архив

Пенсионер от монтанско село е пребил възрастна съседка след кавга за пакости на стадо овце. Случаят се разследва, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Скандалът пламнал в четвъртък сутринта в село Драганица, община Вършец. 86 годишният Йосиф Г. минавал по улицата с овцете си, но животните нагризали стеблата на овошките на комшийката и негова връстничка Младена П. Бабата и дядото се скарали и ядосан старецът халосал с овчарската си тояга наборката си. Ударът счупил дясната ръка на жената. Свидетели на боя подали сигнал на тел. 112 и в селото пристигнали полицаи. На бабата е оказана медицинска помощ, а дядото е разпитан, но не е задържан поради достолепната му възраст и сериозни медицински проблеми, казаха от полицията.

По случая продължава работа Районното управление във Вършец. Образувано е досъдебно производство. „Не стига, че у нас по села и градове се млатят апаши, бият се и децата в училищата, ами и старците си решават проблемите с бой. Явно агресията вече е зараза!”, коментираха криминалисти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България