Д-р Куин Лечителката неотразима по бански и на 68 г.

Снимка: Instagram

Жаркият сезон е в разгара си и плажните ивици по света се пълнят с хиляди посетители, отдали се на безгрижни и заслужени ваканции. Лятото е любимият сезон на много хора, който всяка година обещава незабравими, пламенни мигове.

Звездите, подобно на всички останали, не правят изключение и обичат да прекарват горещите дни в курортите, разположени край морската вода.

От няколко дни актрисата Джейн Сиймор се наслаждава на красивите гледки на Сен Тропе. Живописният град, разположен в Югоизточна Франция, впечатлява със природата си, която съчетава планини и море. Именно там се снима филмът с Брижит Бардо "И Бог създаде жената", комедиите с Луи дьо Фюнес за легендарните местни полицаи, както и лентата "Басейнът" с участието на Ален Делон и Роми Шнайдер.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Sun and fun! ☀️ Doing some light morning stretches on deck before working out! ?

Публикация, споделена от Jane Seymour (@janeseymour) на

На мястото са отсядали имена като Пабло Пикасо, Франсоаз Саган, Жак Превер, Брижит Бардо, ето защо не е чудно, че звездата от "Доктор Куин - Лечителката" се е спряла именно на него, за своята почивка.

Сиймор публикува в официалната си страница в Инстаграм няколко кадъра от палубата на кораб, на които се вижда, че си изкарва повече от добре, а усмивката й конкурира лъчите на слънцето, греещо над френската Ривиера.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Getting my vitamin sea! ?? Grateful to be spending this beautiful day on the water and for all of you! What do you all have planned for this lovely weekend?

Публикация, споделена от Jane Seymour (@janeseymour) на

"Вземем от витамина, наречен море! Благодарна съм, че прекарвам този красив ден във водата, но и благодаря, че имам всички вас", обърна се към почитателите си звездата.

На снимките тя позира в червен цял бански, който подчертава страхотната й фигура. За да запълни изцяло плажната си визия, Сиймор е сложила шапка с широка периферия в същия цвят, а на някои фотоси носи и слънчеви очила.

Времето е благосклонно към актрисата, която с всяка година, като че ли, става все по-обаятелна. Тя не се притеснява от бръчките си и отказва да се подложи на разкрасителни процедури, защото предпочита естествения вид.

Цялата статия с галерия от снимки вижте на dir.bg.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Truly grateful to be exploring southern France with David. ? Having a such a wonderful time!

Публикация, споделена от Jane Seymour (@janeseymour) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Bonjour Monte Carlo! ☀️ Taking in the beautiful sites of Monaco! How many James Bond movies have been filmed here? Take a guess below! ?

Публикация, споделена от Jane Seymour (@janeseymour) на

Коментари

Задължително поле