Ебру от „Черна роза“ любила Фарук от „Завинаги“

На Едже Услу не ѝ върви в личния живот.

Актрисата Едже Услу иска да стане майка

На финала Баран вече знае коя е истинската му майка

Поредицата “Черна роза”, която се върти всеки делничен ден от 15 часа по Нова телевизия, е удостоен с цели 19 престижни телевизионни награди - за най-добър драматичен сериал, сценарий, режисура, музика и за актьорско изпълнение. Режисьор е Мурат Сарачоглу, познат на зрителите и от работата му по “Г-жа Фазилет и нейните дъщери”.

В образа на Ебру се превъплъщава звездата от хитовия сериал “Сълзи над Босфора”, излъчен и у нас - Едже Услу. За играта си в “Черна роза” актрисата печели наградата за най-добра женска роля. За съжаление обаче, последвалите ѝ две изяви не са в толкова успешните сериали “Дръж се, сърце мое” от пролетта на 2017 и “Скъпо мое минало” от есента на 2019 г.

Година преди да започнат снимките на “Черна роза”, Едже Услу е прекъснала любовните си отношения с режисьора на сериала Мурат Сараджоолу.

В Турция “Черна роза” излиза на екран през 2013 г.

В ролята на Кендал гледаме актьора Месут Акуста, който не е добре познат за българската публика, макар да имаше малка роля в хитовия сериал “Езел”. Друга голяма знаменитост в “Черна роза” е Шериф Сезер - Кадрие - “майката” на голямата фамилия, която българската публика помни от хитовите романтични поредици “Сезони на любовта” и “Памуковата принцеса”. Актрисата е носителка на почетни награди от международни филмови фестивали, сред които “Златна палма” от Кан и “Сребърна мечка” от кинофестивала в Берлин.

Актрисата Едже Услу отдавна се е научила да крие личния си живот от любопитството на медиите и умело се крие от папараците. Въпреки това, журналистите научават за връзката ѝ с режисьора Мурат Сарачоглу, която продължава близо три години. След раздялата им Едже намира утеха в прегръдките на актьора и режисьор Камил Гюлер, а по-късно е в любовна авантюра с Йозджан Дениз, който в “Черна роза” играе Мурат. След като и тази връзка се проваля, Едже Услу има закачка с младия актьор Серкан Шеналп, но той бързо той я заменя с по-млада нейна колежка.

Едже Услу признава в интервю, че от 11 години насам много иска да стане майка. “Да кажем, че досега не е било писано. Пък и много е важно да откриеш правилния човек, от когото да имаш дете. Нищо не става насила и с прибързаност, оставила съм се на течението”, споделя тя.

Актрисата определено не вярва в брака, но от друга страна смята, че той е задължително условие за да роди бебе. Напълно категорична е, че детето ѝ трябва да има законен баща.

Коментари

Задължително поле