Ева Мендес израснала в строго кубинско семейство

45-годишната Ева Мендес стана героиня на новия брой на HOLA! САЩ. Актрисата участва във фотосесия и разговаря с редакторите на изданието. В интервюто любимата на 39-годишния Райън Гослинг говори за сътрудничеството си с модната марка New York & Company, за детството си в строгото кубинско семейство, както и за майка си и сестрите си, които оказват специално влияние върху целия й бъдещ живот.

„Израснах през осемдесетте и деветдесетте години. Щом навърших 12, майка ми за пръв път ми позволи да отида с приятели в търговския център, защото той беше само на няколко пресечки от нашата къща. Имах много строго кубинско семейство, така че всичко, което можехме да правим с моите сестри, беше да се мотаем около мола”, Спомня си детството Ева.

Мендес признава, че сега при създаването на модните си колекции, тя се вдъхновява от стила на майка си и две по-големи сестри: „Спомням си как гледах двете ми по-големи сестри и мама. Те винаги внимателно обмисляха модните си образи. Виждах как се променят мигновено, след като сложеха нещо красиво. Получавам много вдъхновение от латиноамериканските жени от тази епоха. Често обсъждаме това с мама. Това е един от начините да бъда по-близо до нея.”

Ева Мендес също признава, че обича да създава неща за New York & Company. Актрисата, която след раждането на дъщерите си изостави филмовата си кариера на заден план, признава, че в работата си върху модната марка е намерила друг начин да се изразява творчески.

Между другото, в едно от последните си интервюта, любимата на Райън Гослинг каза, че не е затворила завинаги вратата към Холивуд: Ева каза, че ще се върне на големия екран, щом намери „нещо специално“ за себе си.

Коментари

Задължително поле