Европа отпуска 40 млн. евро за малки фирми

Илюстрация: Pixabay

Европейският инвестиционен фонд и Националният гаранционен фонд подписаха споразумение, с което се осигуряват допълнителни 40 млн. евро финансиране за малките и средните предприятия в България, съобщиха от Европейската комисия.

От парите ще се възползват 330 български в цялата страна, заяви главният изпълнителен директор на ЕИФ Пиер Луиджи Джилиберт.

Средствата се осигуряват с подкрепата на Европейския фонд за стратегически инвестиции, който е в основата на плана „Юнкер“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. И как молим европа била дала 40 млрд евро, когато България й дава годишно 1 млрд (вече може и повечко да са станали) да си плащала хмм “членството“. Значи тези парета не ги е дала европата, а ни е върнала част от даденото от България като ес помощи – хахахахахахаха. нещо по-нагло виделили сме братци??? Кой ше ни даде 1000 лв, а ние ше му помогнем с 200 лв :)) Така се прави нали?

  2. Дава. А лихвите? Лихвите се брутални. Що за глупости. Както и че заплатата у София била 1000лв средна… как не съм забелязал подобна тенденция. Най-добре са само мошеници, като тия дето се рекламират всяка вечер и дават по 10000лв в демо сметка за да купуваш акции или да играеш хазарт. Толко са го закъсали, щото издоиха народа, че се налага да се рекламират и да дават фълшиви пари. Белким някой балама се навие. После, катопочне да печели пари и вложи реални пари и е до там. Рязко почват фирмите на които е взел акции да се дънят, да им падат цените или рязко се оказва, че нищо не разбира от залози за спорт, мачове и карти..

  3. Като се замисли човек, колко фирми за трейдване има, започва да се съмнява дали всичките те не са пирамиди и дали не мамят клиентите си. Купуването и продаването на акции, облигации, петрол и злато не е проста работа и хората, които търгуват на Фондовите борси са учили доста години как става това. Всичките тези фирми, които дори се рекламират по телевизията и предлагат демо сметки, не са нищо повече от пирамиди, които източват сметките на хората. Тия фирми всъщност нямат клиент на печалба. Цялата тая работа намирисва на легален обир, защото държавата не се намесва и не защитава хората от тази измама.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.