Мачовете и спортът по телевизията днес, понеделник, 9 декември 2019

На 9 декември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 09.12.2019

Financial Times: България привлича рекордни технологични инвестиции София има потенциал за технологичен център

Почина актьорът, изиграл Голямото пиле от „Улица Сезам“

Откриха нарушения в 37 автошколи в Пловдив

Външният министър на Украйна оповести каква позиция ще защитава Зеленски в Париж

Еврокомисарят по икономика иска разхлабване на бюджетните правила в ЕС

Художествената академия остава без голи модели заради липса на пари

В Сараево отмениха публичните прояви заради мръсния въздух

Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите, вместо за пенсии

Богат урожай, малко зрители И този „Златен ритон“ доказа, че документалното и анимационното ни кино си струват правенето и гледането, дори с излишните дължини

Дерат седем кожи за Нова година у нас Двойно по-евтин ни излиза празникът при съседите

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 9 декември 2019

Горя стая на общежитие в „Студентски град”

Европол обсъжда бъдещето на Балканите Цветан Цветанов и Клод Мораес откриват форума в НДК

Мария Габриел ще говори за киберсигурността

Западните Балкани и сигурността в региона са един от акцентите в днешния дневен ред на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол. Срещата в НДК ще бъде открита от председателя на вътрешната комисия в НС Цветан Цветанов и от шефа на комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Клод Мораес. Двамата ще бъдат и съпредседатели на четвъртото парламентарно събитие на българското европредседателство.

Съвместната група за парламентарен контрол (СГПК) е форма за надзор над функционирането на Европол от страна на Европейския парламент, съвместно с националните парламенти. Това е втората среща на групата след нейното учредяване.

Минало и бъдещо сътрудничество със страните от Западните Балкани е темата на презентациите на Олдрих Мартину, заместник-изпълнителен директор на Европол и на Владимир Ребич, генерален директор на полицията в Министерство на вътрешните работи на Република Сърбия.

Участниците ще обсъдят Проекта на многогодишното програмиране на Европол 2019 – 2021 с Роб Уейнрайт, изпълнителен директор на Европол. Прит Паркна, председател на Управителния съвет на Европол, ще предостави актуална информация за работата на Съвета с фокус върху Стратегията за външно действие на Европол 2017-2020.

Комисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел ще говори на тема “Противодействието на незаконното съдържание онлайн и оптимизиране на киберсигурността”.

Приносът на Европол към борбата с тероризма и превенцията на организараната престъпност е темата на изпълнителният директор на Европол Роб Уейнрайт.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.