Председателят на апелативния спецсъд отхвърли констатациите в доклада на ревизорките от ВКС Ако апелативните спецсъдии не са се произнесли незабавно, би могло да се създаде опасен прецедент и риск от укриване на Иванчева и Петрова, пише Георги Ушев до върховните съдии и Съдийската колегия на ВСС

Дейзи Ланг гледа бокс с Холи Бери

Властите в Египет забраниха продажбата на жълти жилетки

Вандали унищожиха част от коледната украса в Сливен

Три институции предотвратиха производството на дрога за 6 млрд. долара Белгиец и холандец отиват на съд за контрабанда на над 16 тона прекурсори

ГИТ ще проверява предприятията според рисковия им потенциал Оценените като най-рискови ще се посещават от инспекторите поне веднъж годишно

Строители скъсаха 10-киловолтов кабел в София, оставиха без ток 1800 домакинства и фирми

Москва – първа по задръствания сред европейските столици

Средният осигурителен доход за октомври е 901,26 лева

„Тайм“ определи журналисти – „пазители на истината“ за Личности на годината Сред тях е убитият в саудитското консулство в Истанбул Джамал Хашоги

Евгени Крусев получи обвинение за длъжностно престъпление

Децата на Благоевград творят в Коледни ателиета

118 млн. лв. бонуси са раздадени в държавната администрация Информацията беше събрана от БСП по реда на писмения парламентарен контрол

Вицепрезидентът Йотова: Книгата е най-високото препятствие пред невежеството и бездуховността

Възстановено е движението на влаковете в междугарието Реброво-Своге

Европо, що се срамиш, че си християнска? Меркелизирането на Брюксел, който превърна Коледа в „харам“

Доживяхме и това: християнска Европа да се откаже от Бога. Да се откаже от ценностите си, с които бе изградена преди векове. Поради що, Европо, вече се срамуваш да се наречеш християнска? Та ти, Европо, която си една гигантска планина от идеи, културни пластове, споделени успехи и провали, си това, което си сега, именно заради своята християнска сърцевина. Без нея ти си нищо!

И от Брюксел – точно от сърцето ти, дойде новината, че празничните коледни базари за идващото Рождество, ще получат друго име … зимни. Причината – да не се чувствали хора от други вероизповедания дискриминирани. Що за глупост? Не, що за предателство към християнството е това? Да загърбиш корените и идентичността си заради криворазбрана толерантност. Нима забрави, че хората са силни именно, когато са заедно в различията си. Някои у нас дори отбелязаха с усмивка – „Ура, Дядо Мраз се завръща!“ Всъщност, Брюксел не е първата столица, която падна.

Точно преди година падна Париж, след като кметството на града за пръв път не се съгласи да има масови коледни тържества. Причината – било неприемливо в едно многокултурно общество. От парижката управа миналия декември дори посъветваха „всеки, който иска да отпразнува Коледа, да го направи с приятели, с близки и съмишленици, но трябва да разбере и смисъла на думата „харам“. Разбира се, така, както е прието в мюсюлманската среда – значението е „забранени действия“ според шериата. И френската Коледа толерантно бе наречена „края на годината“. Това се случи почти 225 години след Великата френска революция.

Европа приложи и други „харам-и“. Нима може да се забрави оня срамен евроскандал миналия септември, когато немският търговски гигант „Лидл“ реши, че кръстовете от гръцки църкви, които има на дизайна на някои негови опаковки, трябва да бъдат заличени. За да запазели … „политически и религиозен неутралитет“. Само след месец последва друга цензура – пак френска. Властите в едно градче в Бретан решиха да демонтират кръста от паметник на папа Йоан Павел II. Защото бил религиозен символ и присъствието му на обществено място противоречало на … закона от 1905 година за отделяне на църквата от държавата. Ето как да триеш и отричаш собствената си история, култура и цивилизация се превърна в откровен цинизъм. Мога да бъда и по-директна – ще го нарека откровена идиотия. Спрямо собственото си християнско наследство и милионите си граждани. Европа изглежда съвсем побъркана – миналото си ли иска да пренаписва или още по-страшно – да се отрече от Него? От създателя.

Мултикултурният пример на Париж вече е последван от Брюксел. Е, на новите ЗИМНИ базари все пак щяло да има елха. А на върха й какво ще сложат? Питам, защото вече се появиха и залози за полумесец, колкото крайно и безумно да звучи. Вече се разиграват и пасианси кои други евростолици ще дръзнат да подемат идейния пример. А още по-интересно ще е дали пък Великден няма да бъде преименуван в … пролетен празник.

Нима сегашните евробюрократи началници не знаят, че най-големите християнски празници като Рождество и Великден са отличителните белези на европейската култура. Нима не осъзнават, че толерантността не трябва да стига дотам, че да насърчава собственото си себеобезличаване. Което със сигурност ще доведе до такива сътресения в обществото, които Европа, изпаднала в страшна морална криза, едва ли би могла да понесе. Мултикултурализмът по начина, който постоянно се насърчава и лансира толкова пламенно от лидери като Меркел, Макрон и Юнкер, понякога означава своего рода бягство от самия себе си и от своето наследство.

Европа днес отрича своите религиозни и морални основи. И изглежда изпразнена от съдържание. Сякаш е парализирана от животозастрашаващо смущение в кръвообращението си. Уморена и застаряваща, днес тя има нужда от трасплантация, от преливане на кръв, за да съхрани своята идентичност. А постоянните сравнения със залязващата Римска империя се налагат от само себе си. Защото на практика тази империя е съществувала чрез онези, които впоследствие са я унищожили, докато у нея самата е липсвала всякаква жизнена сила.

Нима днес не виждаме същото. Ако се вгледаме внимателно, ще видим, че образът на Иисус Христос вече едва се различава в очертанията на някогашната велика европейска християнска култура. И сега може да бъде напълно изтрит… Въпреки всичко, все още има надежда, че Коледата няма да умре. Защото, слава Богу, коледният дух съществува. Но трябва да се знае: християните трудно ще простят дискриминацията, наложена им от бездетни хора, изгубени в прикриване на собствените си комплекси.

Меркелизирането на Европа е факт. Но има и светлина в тунела. Името на централната катедрала на Брюксел се казва „Свети Михаил“. А в Корана помощникът на Мохамед носи същото име като на християнския архангел – Микаил. Ето още един повод да смятаме, че братята мюсюлмани ще отидат на коледния базар. За Юнкер обаче все още е загадка.

 

Коледата невъзможна

Никой още не се е произнесъл какво правим с любимите на половината свят красиви, тъжни и забавни коледни филми. „Коледата невъзможна“ с Арни сигурно трябва да го преименуваме с толерантното „Зимата невъзможна“. А името на холивудската звезда може би ще стане Арнолд Шварцеафроамериканец? Е, има и добра новина. Нетолерантният президент Тръмп заяви, че раждането на Христос има смисъл. И написа в Туитър на Бъдни вечер миналата година: „Хората отново гордо казват Весела Коледа! Гордея се, че поведох контраатаката срещу нападението над този любим и красив израз „Весела Коледа!“

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (54)

 1. Балева,като си много отворена,от кога не си влизала в църква???Спазваш ли пости?Десетте божи заповеди.Ти си една езическа маймуна.Болиги германците за теб.

  1. Може да не ходи на църква, но да се кефи на традициите, вместо да е безроден коплексиран трол.
   Аман от слабоумни отрепки лижещи немския задник! Оди в оцора та афроарабите да ди пособрят сиганския гев.

   1. „Кефя се на традициите“.Кефя (турцизъм) се? Очевидно твоите традиции не са моите. Очевидно потурите на Бай Ганьо са твоите традиции. Моите са европейският костюм на Алеко Константинов.

  2. Защитата на християнските ценности не означава буквално палене на свещи и пости. Това са нашите вековни ценности за създаване и организация на семейството ни, за възпитаване на добродетели и добри навици в децата ни, за способността да оценяваме кое е полезно за обществото и кое е шизофрения и пр. Може би по-точния израз е антилиберализъм, защото един бегъл преглед на високо хуманните и демократични либерални ценности показва, че те всъщност са в СВРЪХДОЗА, която бавно и неусетно убива засегнатите нации.

   Дали този либерален геноцид не е едно възмездие за холокоста? Защото, например, масираната емигрантска вълна беше насочена срещу Германия, провеждала холокоста с помощта на останалите европейски страни, а България, която спаси малцинствата си от холокоста след нашите протести срещу нелегалното нахлуване беше заобиколена от потока емигранти и нахлуването ставаше вече през Македония извън нашата територия. Аналогичен е случая и с либералните „ценности“. Чрез десетилетия европропаганда, Германия буквално е задръстена от еврокастрати и проститутки, както впрочем и Франция и двете са в демографски колапс от който излизане няма, докато Източна Европа все още разпознава рисковете от свръхдозата „ценности“..

 2. ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗАРАДИ АЛЧНИТЕ БОГАТАШИ НА ЕВРОПА.
  ТЕ ИСКАТ ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ – ИМАТ ГИ!
  ПЛАСИРАТ ДРОГА НА НАРОДА СИ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ – РАЗРЕШАВА ИМ СЕ!
  ВАЖНОТО Е БОГАТИТЕ ДА СА ДОБРЕ!
  НЕ САМО ЕВРОПА , ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОПРОПАСТЯВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

 3. Авторката явно не е много в час с Европата? От злобата й към чуждите религии и сигурно и към чуждият пол са я изкарали от релсите нормалното мислене! След като Европа не е християнска защо след толкова много християнски празници няма нито един мюсюлмански или еврейски празник например ? Има ли един официален почивен ден в Европа за евреите , за мюсюлманите или будистите ? НЕ! Въпреки, че уж Европа била толерантна ? 80% от Населението на Европа не са християни! Те са предимно Атеисти! В България християнството също е само на хартия! Всеки уж е християнин а не познава религията! Той даже не е чел Библията ! Както със сигурност и авторката- иначе нямаше да мрази толкова НЕхристияните и НЕевропейците и НЕжените.

  1. Отдалече смърдиш на еврогейски плужек, ни мъж, ни жена, но войнстваща атеистична свиня. Май забравяш че такива като тебе ни тормозеха от 44г. насам – така че сега вече ви познаваме и знаем да ви наритваме задниците Овреме. Унгария, Полша, Чехия няма да се дадат на еврогейския свински неомарксистки левичарски атеизъм, да не говорим че и в самото царство еврогейско хората се пробуждат от десетилетия левичарска идеологическа диктатура. Бавно, но ще стане. Така че сте просто едни неадекватни платени непеота с промити мозъци. Game over за вас, нещастници.

   1. Браво, госпожо! Най искрени поздрави за отговорите, които успешно давате на педерас-шизофрениците, насъбрани в НПО-тата и заработващи надници по форумите. Ще дойде време и ще трябва да направим една равносметка кой какво е сторил на България. А това време наближава, както споменава и г-н Тръмп.

    1. Ето и един примерен списък:
     Обезлюдяване на българските земи и отвличане на население между 1700 и 1878г
     Интриганстване срещу българското национално-освободително движение.
     Обявяване срещу самостоятелната ни църква и подбуждане на схизма срещу нея.
     Нежелание да помогне на участниците в Априлското въстание, в резултат на което са оставени на произвола на съдбата.
     Тайни съглашения с Австро-Унгария за разделяне на българските земи на 3 части.
     Съзнателно подлъгване на нацията с нeреално Санстефанско примирие.
     Обявяване срещу съединението на българските земи през 1886
     Подкупване на офицери и наемни убийци за дестабилизиране на държавата, чрез бунтове и политически убийства.
     Организиране на преврат срещу законно избран и утвърден от тях държавен глава.
     Фаворизиране на съседите ни и пречене на осъществяването на националните ни идеали за съединение на всички български земи
     Врагове в две световни войни в резултат на политика насочена срещу националните ни интереси
     Избиване на българската интелигенция и елит
     Налагане, чрез насилие, фалшификации на политически режим, който продава националните ни интереси в Македония и Тракия.
     Икономически провал и грабеж на националното богатство.
     Налагане на олигархичен, корупционен политически модел.
     И зад всичко това стои Русия и производния й СССР.
     Е ще е доста трудно да намерите друга държава такъв „благодетел“

     1. Много ти е примитивна риториката. Бягаш по тъчлинията. Така е както го посочваш, но прочети си бележките – никога до сега към нашия народ (а и за цяла Европа) не и прилаган такъв подъл, но хуманен геноцид, от който е малка вероятността да оцелеем изобщо като нация до края на този век.

     2. Ходй при другото шизи – фоба да видиш какви хапчета са му предписали, да вземаш и ти от тях…

   2. Браво госпожо, много християнски език. А наясно ли сте, че според идеологията на тия, които възхвалявате, вие изобщо нямаше да припарите в тоя форум, щяхте да сте неграмотна, нямаше да можете да боравите с компютър или нямаше да имате време от готвене, чистене и задоволяване на биологичните потребности на плужека, който са ви избрали за мъж. Да не стане пак: „каква я мислехме, каква стана“. Като с комунизма или „демокрацията“. Да не говорим, че същия този плужек едва ще може да изкарва много за препитанието ви, защото е известно колко просперират икономически всички талибани, независимо дали са православни християни или мюсюлмани.
    Ако нямаше либерализъм и граждански свободи, които искате да затриете, всички вие нямаше да можете да бълвате духовната си нищета по форумите.

    1. Прав сте. Без тези либерални ценности нямаше да можем… и т. н. Така твърдяха и комунистите след началото на „прехода“ – благодарение на тях България станала и пр., сякаш обществото не се развива непрекъснато и въпреки политическите фокуси и репресии.
     Но има една подробност, която не сте забелязали. Тези либерални ценности са умишлено натрапени в свръхдоза. Тази свръхдоза създава „равенство между половете“, което прави двама равноправни претенденти за лидери в семейството. По Природен закон лидерът е един, затова нямаме двама президенти шегът на Вашата служба е само един. Събрани в една къща равните започват равноправни битки за лидерство, следва омраза, развод. Няма време за раждане и възпитаване на деца. Разрушава се семейството, следва липса на първите 7 години в цялото поколение, започват да крадат, да се стрелят по улиците и училищата и пр. Настъпва бавна и незабележима демографска смърт на засегнатите нации. Виж Западна Европа и България по данни за демографските процеси. Това е свръхдоза демокрация. Другите „ценности“ на либералите са от същия характер. Сврухдози свобода, демокрация и хуманност, отровни за обществото както всяка свръхдоза. Или педераските паради (вместо да се осигури терапия) не са свръхдоза хуманност към психично болните психопати? От което в комбинация с джендеризацията се свива популацията и се ускорява демографската смърт.
     Такава е идеята, която Вие не сте схванали: бавно, незабележимо свиване на популацията, един вид хуманен геноцид – умират засегнатите европейски нации, но нахранени и сексуално задоволени. Такива като Вас бездетни и без семейства предпочитат да си поживеят и след тях – и потоп. Такива са всичките европейски либерални лидери. А и нашенци са засегнати от „ценностите“ и рядко има някой да е с първи брак и със семейство.

     1. Няма смисъл да спорите с разните ме уотсъновци и наблюдатели. Мястото им е у прокопчовия дневник на психясалите умнокрасивци, сбъркали са си сайта. в неистово усилие да изпълняват пропагандните задачи на рубин зубин отричат и християнска култура, и пхравославие, и история. Същите по впреме на комунизма щяха също така предано да пишат в работническо дело и да хвърлят боклуци по свещениците на Великден като предани комсомолци. Така че прочетете това дето писах за сополите и по кого да ги хвърляш, и вървете спокойно по пътя си.

    2. Трол сла6оумен, точно тия срещу които лъжеш направиха България една от страните с добра математика и добро компютърно образование.
     Ходи пий хапчета заедно с другия малоумен шизофрен фоба.
     Айсектир от безродни нефелни идиоти.

   3. От 44? Нещо май бъркаме. Тия от 44 са по-скоро привърженици на путиновите православни ценности

  2. Шизи слабоумно! В европа има всякакви празници. Като искаш само мюсюлмански – марш при саудитите да ти покажат какъв си сиганин.
   Прав беше тошо като даде свобода на който исща да се турчее да ходи в турцията!

 4. Az Vi kazvak – ima Sozdarel !!! Ima intelligent Design !!! NIKOI, AMA NIKOI ATEIST / UCHEN NE MOZHE OBESNI UNIVERSALNIOT KODON 3 NUKLEOTIDA KODIRAL 1 AMINOKISELINA. Quadrinaren informacionen kod, IT polzuva binaren / 0 i 1 / s ogromen informacionen kapacitet . Samo Iisus be roden ot devica, izvarshi dokumentirani chudesa / vozkresi Lazar i drugi / moshtite na Lazar sa v crkva v Larnaka , vozkrese ot mrtvite !!! E, zoshto trebe da vervate tokaz na Mohamed – zhigolo na stara vdovica, mazh na mnogo zheni / i na malki momicheta / prizoval na ubiistva i djihadi, a chekashti Iisus da ustanovi musulmansko arstvo ?!?

 5. Az Vi kazvak – ima Sozdarel !!! Ima intelligent Design !!! NIKOI, AMA NIKOI ATEIST / UCHEN NE MOZHE OBESNI UNIVERSALNIOT KODON 3 NUKLEOTIDA KODIRAT 1 AMINOKISELINA. Quadrinaren informacionen kod, IT polzuva binaren / 0 i 1 / s ogromen informacionen kapacitet . Samo Iisus be roden ot devica, izvarshi dokumentirani chudesa / vozkresi Lazar i drugi / moshtite na Lazar sa v crkva v Larnaka , vozkrese ot mrtvite !!! E, zoshto trebe da vervate tokaz na Mohamed – zhigolo na stara vdovica, mazh na mnogo zheni / i na malki momicheta / prizoval na ubiistva i djihadi, a chekashti Iisus da ustanovi musulmansko arstvo ?!?

 6. Споко. Като дойдат ислямските проповедници на власт в Европа за благодарност, че сме били толерантни към тях, съвсем демократично и толерантно ще ни накарат задължително да ходим на джамия, мъжете с бради, а жените с бурки. И още много други демократични достижения като бой с камъни, рязане на глави и прочие.

  1. В шериата е прието човеците, засегнати от разврат и перверзии да се считат неизлечимо болни и опасни, като заразяващи околните. Не се предвижда прошка и превъзпитание, а наказанието е само едно – за радикално очистване на обществото от заразния боклук.

   1. Е къв е проблема? Туй звучи точно като православните ценности на Путин. Или нацистките на Хитлер. А нали у нас 80% били русофили. Що пищите срещу емигрантите. Че те приближават путинизацията, за която се борите.

    1. Това, което си написал е несвързано и замотано. Явно вече ти е късно и ти се спи. Хайде наспи се, пък утре ще продължим.

 7. Няма само 2 избора – християнство или мюсюлманство. Изборите са много, затова държавите в Европа са светски. И християнството има неудобства – Инквизицията, вещиците и кладите. Няма дя ганарем, че с откриването на Америка, населението на континента е сведено от 80 млн. до по-малко от 10. Това е сащо част от цивилизационния „избор“.

  1. Споко пич, цивилизованият белгийски крал и визионер според психопатлибералите на ферхофстад, леополд 2 е рязал крака и ръце на африканските роби (вкл деца) през 1860та и ги е пращал в колети подарък за честита коледа…
   Факт

   1. Е и 1860 ли е днешният стандарт? На твоите хора в московията с традиционните ценности може би, но не и в Европа

    1. Имаш навик да коментираш като бившите комунисти. Като не могат да оборят с факти и логика опонента, преминаваха към политкоректни декларации и нападки без видима връзка с тезата Ти вероятно имаш нещо общо с тях. Най-малко – възприел си техния „непочтен“ риторичен вариант на натрапване на комунистически истини от последна инстанция.

     1. Тоя неграмотен идиот не коментира, а троли аа 30 сребърника от някое писолство…
      Същата отрепка кат плевнелиев – ако утре ее смени властта ще смени ника и ще поства обратното…

    2. Моят си е моя работа, но в писта ми пише ясно за психопата шеф на брюкселските либерали ферхофстад, слабоумно тролещо шизи, неграмотно…
     Ходи пий хапчетата за слабоумни неграмотни шизита като тебе и фоба…

 8. Pismoto Gospodne: spored sovremennata nauka:

  adenine citozin, guanin ,timin – nukleotidi i kombinacii /kodoni , nekoi aminokiselini imat nekolko kodona. Promena na edin nukleotid – smenia aminokiselinata – defekten protein
  Aminokiselini – dosega nema funkcionalni peptidi sintezirani v laboratoria, samo v Robozomite na zhiuvite kletki !

  Amino Acid
  SLC
  DNA codons

  Isoleucine
  ATT, ATC, ATA

  Leucine
  L
  CTT, CTC, CTA, CTG, TTA, TTG
  Valine
  V
  GTT, GTC, GTA, GTG
  Phenylalanine
  F
  TTT, TTC
  Methionine M
  ATG
  Cysteine C
  TGT, TGC

  Alanine
  A

  GCT, GCC, GCA, GCG

  Glycine
  G
  GGT, GGC, GGA, GGG
  Proline
  P
  CCT, CCC, CCA, CCG
  Threonine
  T
  ACT, ACC, ACA, ACG
  Serine
  S
  TCT, TCC, TCA, TCG, AGT, AGC

  Tyrosine
  Y TAT, TAC
  Tryptophan W
  TGG
  Glutamine
  CAA, CAG
  Asparagine
  AAT, AAC
  Histidine
  H
  CAT, CAC
  Glutamic acid
  E
  GAA, GAG

  Aspartic acid

  D
  GAT, GAC
  Lysine
  K
  AAA, AAG
  Arginine
  R
  CGT, CGC, CGA, CGG, AGA, AGG
  Stop codons Stop
  TAA, TAG, TGA
  In this table, the twenty amino acids found in proteins are listed, along with the single-letter code used to represent these amino acids in protein data bases. The DNA codons representing each amino acid are also listed. All 64 possible 3-letter combinations of the DNA coding units T, C, A and G are used either to encode one of these amino acids or as one of the three stop codons that signals the end of a sequence. While DNA can be decoded unambiguously, it is not possible to predict a DNA sequence from its protein sequence. Because most amino acids have multiple codons, a number of possible DNA sequences might represent the same protein sequence.

 9. Спокойно, братя и сестри християни! Няма подобно решение на Европейската комисия!!! Темата се вихри в мрежите, в Германия, където живея и работя, наричат подобни публикации Fake News, сиреч фалшиви новини. Ако в Германия биха наричали Коледните базари новогидишни или зимни, цялото население ще се вдигне на крак. Няма как дастане!!!

  1. Неграмотний, къде пише решение на ек?
   А немското говедо ще вдигне не единия, а двата крака, за да му го нашмулят заедно с макарите… вече му е навик.
   Пп. Щерйара намери ли мустафата?

   1. Ти ги разбираш тия неща като представител на нация с исторически опит в дигането на крака, тъй ли да разбирам? Или като емисар на ония от север, дето най много са ни вдигали краката?

    1. Имаш навик да прилагаш „непочтени“ фигури от риториката като едновремешните комунисти. Когато тезата им е незащитима с факти и логика, започват да крещят политически декларации и лозунги, обвинявайки опонента в смъртни грехове и обявявайки собствените си глупости за истини от последна инстанция.

    2. Туй го кажи на плевНелиев и сие изповядващи ценностите… дето с всяка власт завъртат задника… отрепки демек като тебе.

 10. Време е тези некомпенентни брюкселани да бъдат изметени. Юнкерци,фрау Шмъркел и такива като нея,оня бабое-бец и геронтофил Макарона и останалите мулти-култи-чао! Европа е християнска и който иска да живее в нея трябва да се съобразява с това! Ходенето в храма не спасява,но който си ходи по хавата го чака адът. От там измъкване няма.

  1. И кого предлагаш на тяхно място. Нашите калинки и патрЕоти или путиновите корумпета.

   1. Колегата ще ти отговори за своето предложение. А ето моето предложение за европарламента 2019:

    Александър Маринов – Професор в Софийския университет, Доктор по социология.

    Михаил Константинов – Професор в Университета по архитектура, строителство и геодезия, Доктор по математика, Съветник на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

    Константин Попов – О.з. Генералщабен офицер от БА, Доктор по организация и управление на войските, Магистър по военно-стратегически проучвания, Обучение в Главната квартира на НАТО.

    Борислав Цеков – Институт за модерна политика, Доктор по Конституционно право към БАН.

    Георги Марков – бивш Конституционен съдия, депутат от ГЕРБ.

    Христо Смоленов – Професор към БАН, Експерт по антитероризъм и решения в нестандартни ситуации.

    Илия Милушев – О.з. Генералщабен офицер от БА, Магистър по информационни технологии, Обучение в генералщабни структури на НАТО.

    Милен Михов – Депутат от Обединени Патриоти в 44 НС, делегат в Парламентарната асамблея на НАТО.

    Десислав Чуколов – Специалист Европеистика и еврокомуникации, Депутат в Европейския парламент, Представител в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

    И още българи, които могат да защитят интересите на българите и на България.

 11. Верно ли Христос е бил рязан и не е ял свинско. Някой да ме светне на тази тема ? Виждам всички станаха изведнъж ортодокси!

  1. Verno e Goshe , 100 % evrein, kakto i sichki avtori na Vehtiot i Noviot Zavet, bez Doktor Luka, ala toi e prozelit / ezichnik priel judaizmot . Bozhiite Pisania i obeshtania sa za evreite, a chrez Iisus Hristos nie stavame sonaslednici na Blagosloviite Gospodni! Apostol Peter otposle razreshava na Hristienite ezichnici da ne se obrezvat i da iadat ,nechisti ‘ zhivotni, ribi, ptici sled Videnie Gospodne.

 12. Дааа за съжаление трябва да призная, че авторката има право в някои отношения . Независимо от това материалът съдържателно и езиково не е на добро ниво. Но това е характерно за медията, в която е публикуван . Изглежда сериозни автори не искат да имат нищо общо с Труд. А такива наблюдения, с много по-голяма дълбочина беше направил още преди много години, един германски журналист под даглавие „Ура, ние капитулираме“.
  Не би било лошо едно малко-по задълбочено (или много) изследване на причиноите. Най-лесно е да са обвинява бюрокрацията в ЕС. Но тя не е паднала от Луната. Тя е такава, каквато а правят националните бюрокрации. Но изглежда задълбочен анализ не е по силите на авторката.

  1. Слабоумна отрепка кат тебе и за труд не става. Ходи пий от хапчетата на другото слабоумно шизи – фоба.

 13. Уж си наблюдател а изписателствуваш толкуз многоз простотии по откровенния и справедлив анализ на афтурката.

 14. ЕТО част от 10 -ти протокол на Ционизма!
  ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА РЕПУБЛИКИТЕ СА КАРИКАТУРИ НА ВЛАДЕТЕЛИ.
  Трибуната не по-лошо от печата осъди владетелите на бездействие и безсилие и с това ги направи непотребни, излишни, вследствие на което в много страни те бяха свалени. Така стана възможно възникването на републиканската епоха и тогава ние заменихме владетеля с карикатурния израз на управлението – с президента на републиката, който е взет от тълпата, из средата на нашите креатури, на нашите роби. Ето каква бе мината, която ние поставихме под гоевския народ, или по-вярно, под гоевските народи.
  В близко бъдеще ние ще уредим отговорността на президента и тогава не ще се церемоним вече да прокарваме всичко под отговорността на тази наша безлична марионетка. Какво ще засегне нас, ако след това се разредят редовете на настървените към властта, ако настанат смутове, поради липсата на кандидати за президенти, или ако се създадат бъркотии, които съвсем ще дезорганизират страната?…
  ЮДЕЙСКИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ ЩЕ БЪДАТ АФЕРИСТИ И ПОЛИТИЦИ С ТЪМНИ ДЕЛА.
  За да доведем нашият план до такива резултати, ние ще подготвяме да се избират за президенти лица, в миналото на които има някакво тъмно неразкрито дело, или някаква афера. Такива лица ще бъдат верни изпълнители на нашите заповеди от страх да не бъдат изобличени и от свойственото за всеки човек, достигнал до властта, стремление да запази за себе си привилегиите, облагите и почитта, които са свързани със званието президент на република.
  ПРЕЗИДЕНТИТЕ СА КУКЛИ В РЪЦЕТЕ НА ЮДЕИТЕ.
  Народното събрание ще прикрива, защитава и избира президентите, но ние ще му отнемем правото да предлага закони, да ги изменя, защото това право ще предоставим на отговорния президент, който ще бъде кукла в ръцете ни. Разбира се, тогава властта на президента ще стане прицелна точка за всевъзможни нападки, но ние ще му дадем за самозащита правото да се обръща към нарoda … … … … … … … … … … …

  1. ,Protokolite na Zion’ sa mente! Zeti sa ot satirichna statia prez 19 vek i umishleno fabrikuvani sreshtu evreite okolo deloto Dreifus vo Francia .

   1. Но действията на изродите коен и паси с луканов срещу България са факт.
    Замълчи!

 15. Авторката не е наясно с Корана. Ангелът, който е говорил с Мохамед е Гавраил, а не Михаил. Ако се вярва изобщо, че е имало ангел.

 16. Авторката не е наясно с Корана. Ангелът, който е говорил с Мохамед е Гавраил, а не Михаил. Ако се вярва изобщо, че е имало ангел. .

 17. И какво като не е наясно с Корана, или Библията – те нали са еврейски съчинения???

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.