Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

Цветелин Кънчев също пита защо от МОН разделят децата по етнически признак

Програмата на МОН, с която ученици от ромски произход ще получават стипендии при успех от едва 3,50, ще нагнети напрежение не само вътре в ромската общност, но и в цялото българско общество. Това пишат от партия „Евророма” в писмо до просветния министър Меглена Кунева.

Политическата сила, предвождана от Цветелин Кънчев, задава ред въпроси на вицепремиера, сред които: „Защо българските ученици от социално слабите семейства трябва бъдат разделяни и „мотивирани” според етническия им произход?”.

От „Евророма” отбелязват, че отговарящите на изискванията за стипендия ученици са много над 6000, а не 600 в цялата страна, както твърдеше Кунева.

„Обикновено, когато предприемете такива кардинални действия, министър-председателят Бойко Борисов публично взима мерки в противоположната посока. Да разбираме ли, че въпросните Ви действия са с негова благословия?”, питат хората на Цветелин Кънчев, които предполагат, че целта в крайна сметка е да се премести вниманието на обществото от бежанците към ромите.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Еми Гоце нали го помилва тоя щото е циганин и му обеща цигански гласове за изборите. Ако беше българин нямаше да го помилва. Българин не може да изнудва циганите така както те сами се изнудват един друг.

  2. Питам се дали масовата електорална единица свързва тази и други гадории с президентските избори.

  3. Г-жа Кунева за пореден път доказа че е некомпетентна за заемания от нея пост. Тя е не притежава лични и професионални качества, да направи нещо полезно, а умишлено провокира етническо напрежение. Да вземе пример от Цветелин Кънчев, който е класи над нея.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.