„Еврофутбол“ отпразнува 25-годишнината си с петзвездно парти

Приемането на спортни залози започва в кафене „Колумбия“ и още 6 пункта, днес „Еврофутбол“ е най-голямата букмейкърска къща в България

„Еврофутбол“ отпразнува своята 25-годишнина с петзвездно парти за служителите в зала „Роял“ на София хотел Балкан. Около 200 присъстващи си припомниха израстването на компанията от старта на приемането на спортни залози в началото на 90-те години на 20-и век в тогавашното кафене „Колумбия“ до днес, когато „Еврофутбол“ е най-известната и разпознаваема фирма за спортни залози в България с мрежа от букмейкърски пунктове в цялата страна.

party-25-years-eurofootball-3Основателите, съдружниците и ръководителите на „Еврофутбол“ получиха грамоти за огромния си принос, предприемчивост, ангажираност и усилия за подобряване на работата, модернизиране на компанията и грижа за служителите. Трима от регионалните представители и титулярите на най-успешните букмейкърски пунктове в страната бяха отличени за своята активност и нарастващите приходи. Избрани чрез анкета служители на „Еврофутбол“ бяха наградени за своите специални качества, умения и таланти.

След разрязването на торта „25 години „Еврофутбол“ празненството продължи с много музика и танци, които включваха изпълнения на живо на един от най-обичаните български поп изпълнители Любо Киров и парти с диджей Радо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт