Евтин бензин от ЛУКОЙЛ на бул. Тодор Александров

Мениджъри сипват горивото

По-евтино гориво може да сипят клиентите на ЛУКОЙЛ от бензиностанцията на ъгъла на столичните булеварди „Тодор Александров“ и „Константин Величков“ в рамките на инициативата „Дни на Клиента“, която се провежда днес и утре (четвъртък и петък). По време на акцията клиентите на обекта са обслужвани от мениджъри от Дирекцията по търговски въпроси на компанията. В рамките на инициативата цените на горивото в тази бензиностанция са специални. Днес цените са 2,19 лв. за литър бензин и 2,20 лв. за дизел, видя репортер на „Труд“. Освен това всеки посетител получава и подарък - чаша превъзходно италианско кафе. Предишното издание на „Дни на Клиента“ беше в Кърджали. Подобни прояви ще има и в други градове.

„Това е чудесен начин да поработим на място, на видим както искат клиентите, а не само да стоим зад бумаги в офиса“, каза Дмитрий Флорински, директор по Търговските въпроси в ЛУКОЙЛ, който днес сутринта сипваше гориво на клиентите в бензиностанцията. „Показваме на служителите как трябва да се държат с клиентите, че трябва да се усмихнат“, допълни той.

Желанието на ЛУКОЙЛ е бензиностанциите на веригата да станат център за комплексно обслужване - да има прясна храна, шофьорът да може да си почине. От предлаганите във веригата сандвичи на „Хесбургер” най-често се купуват тези с пилешко месо. Мениджъри от компанията обаче препоръчват клиентите да опитат и тези с прошуто. Извън горивото всеки втори клиент купува цигари. Другите най-продавани стоки са бисквити, вафли, вода и кроасани. Засилва се интересът и към биохраните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес