Един от най-хитовите турски сериали тръгва у нас (ВИДЕО)

Най-гледаният сериал в Турция за последните две години стартира в родния ефир. Става въпрос за "Доктор чудо" (Mucize Doktor), излъчвал се с огромен успех в южната ни съседка от септември 2019 до юни 2021 г. Сериалът започва у нас на 14 юни (понеделник), като ще се излъчва всяка делнична вечер от  21.30 и 22.30 часа в ефира на БТВ Лейди. 

Медицинската драма е турския римейк на американския хит "Добрият доктор", който се излъчва в ефира на БТВ.

Главната роля в "Доктор чудо" е поверена на Танер Йолмез ("Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем"). В продукцията участват още Синем Юнсал ("Дъщеря ми"), Онур Туна, Реха Йозджан ("Нашата история"), Мурат Айген ("Кварталът на богатите"), Хазал Тюресан ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), Фърат Алтунмеше, Хазал Кьошеоулу ("Завинаги" и "Малки убийства"), Бихтер Динчел и други. 

Сериалът разказва историята на Али Вефа, младеж, роден и израснал в малко градче, изоставен от баща си и даден за гледане в сиропиталище. Али страда от редкия синдром на Саванта, проявяващ се в отключване на свръхестествени умения, свръхемоционалност и дори гениалност. Въпреки всички трудности, с които животът го сблъсква още от малък, Али има мечта - да стане успешен хирург, като я следва докрай и така завършвайки медицински университет, постъпва на работа като асистент-хирург в известна частна болница в големия Истанбул.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали