Втори случаи на заразен с коронавирус в САЩ

С какво ЕС обмисля да замени думата “психиатър”?

Двама души загинаха при инцидент на пътя Бургас-Созопол

Досега няма потвърден случай на коронавирус у нас

Камерите на АПИ в населените места не следят за е-винетки и тол

Влак помете кола на жп прелез (СНИМКИ) При страшния удар е загинала водачката на автомобила

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 29 февруари 2020

Дневният хороскоп на Алена за събота, 29.02.2020

На 29 февруари 2020 да почерпят

Проф. Тодор Кантарджиев: Ситуацията с коронавируса не е толкова страшна, но никой не слуша

Премиерът е разговарял с Кириакос Мицотакис за ситуацията с мигрантите

Българи дариха 178 000 евро за бебето Анди Чернодробната трансплантация ще е в Германия, някой от родителите ще е донор

Младен Маринов: Предприемаме всички мерки за засилена охрана на границата

Борисов към Шарл Мишел: Безопасността на външните граници има пряко отношение към общата сигурност на ЕС

Борисов и фон дер Лайен обсъдиха проблема с мигрантите в Турция

Една трета от стипендиантите на фондация „А. Буров“ за 2020 г. са студенти в Стопанска академия За академичната 2019-2020 г. стипендията е в размер на 300 лева месечно

Петима от общо петнайсетте студенти, класирани за стипендианти на фондация „Атанас Буров“ за академичната 2019-2020 година, са възпитаници на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“. Вече над 20 години поред свищовски студенти са сред избраните стипендианти от националния ежегоден конкурс на Фондацията. Право на участие имат студенти в редовна форма на обучение по икономически специалности във висши училища в България, завършили най-малко ІІІ курс и с успех от цялото следване не по-малко от „Много добър“ 4.50. За академичната 2019-2020 г. стипендията е в размер на 300 лева месечно и се получава през деветте учебни месеца.

На основание на показаните резултати от теста и проведеното събеседване с кандидатствалите, Управителният съвет на Фондацията утвърди за стипендианти от Свищовската академия четвъртокурсниците Димана Димитрова и Йоана Йорданова  – спец. „Счетоводство и контрол“, Ваня Христова и Мустафа Алиев – спец. „Финанси“, и Десислава Шишманова – от магистърска програма „Финансов мениджмънт“.

Класирането на петимата свищовски студенти потвърди думите на изпълнителния директор на Фондацията – Владимир Ташков, който при провеждането на конкурса подчерта, че възпитаниците на Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ винаги показват много високо ниво на подготовка. При участието си в единия от етапите, студентите решаваха писмения тест, включващ 30 въпроса, свързани със счетоводство, финанси, банково дело, външна търговия и други икономически области.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.