Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Международен трибунал на ООН постанови Русия незабавно да освободи арестуваните украински моряци

Защо възрастните китайци нямат ставни болки

Еднометрова коледна картичка ще получи кметът на Стара Загора

Близо 100 деца от Центровете за настаняване от семеен тип и домовете „Българка“, „Теофано Попова“ и „Мария Терезия“ изработиха с младежите от ГЕРБ коледна украса в рамките на традиционната инициатива „Заедно не сме различни”.

Децата направиха пъстри гирлянди и дребни играчки, с които по-късно украсиха по една жива елхичка, подарък от младежите.

Коледната инициатива включи и изработване на специални картички, по две от всяка социална институция. Те ще бъдат обединени в две, с размер почти по един метър. Чрез тях ще бъдат предадени усмивките, добрите пожелания и коледният дух на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров и областния управител Гергана Микова.

„Прекрасно е, че и тази година имахме възможност да се заредим взаимно с положителни емоции с децата, лишени от родителска грижа. Инициативата ни „Заедно не сме различни“ този път премина паралелно в различните къщи и домове. Не е случайно и че решихме да подарим коледните елхички в саксия. Това за нас е вид обещание, че няма да се забравим, но и начин децата да отгледат дръвчетата и да са отговорни към природата. На няколко места успяхме и да ги засадим, а на другите ще го направим през пролетта“ – споделиха младите хора.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.