На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Едоардо Миролио с интерес към Котел

Текстилният магнат Едоардо Миролио е проявил инвеститорски интерес към балканското градче Котел  – съобщиха местни жители. Кметът Коста Каранашев /ГЕРБ/ потвърди информацията с уговорката, че предприемачът все още не е оповестил категорично намеренията си.

Негови представители са провели интервюта с желаещи да започнат работа в едно бъдещо текстилно предприятие. Общината е оказала съдействие, като е извършвала записванията на кандидатите и е осигурила помещения за провеждането на разговорите с тях.

Големите надежди са, че в балканското градче ще има достатъчно работна ръка, която да отговаря на изискванията, и в най-скоро време ще заработи текстилно предприятие. Ако това стане, инвестицията на Едоардо Миролио ще е първата в годините на демокрация в Котел. Досега най-големият и единствен работодател в частния сектор бе бившият ДПС-кмет Христо Киров, собственик на фирма за дървопреработване.

Едоардо Миролио дава хляб на 2200 българи, има текстилни фабрики за платове и трикотаж, хотел в Сливен, собственик е на „Интерпред” в София, на бутиковата винарна в новозагорското с.Еленово, има финансова компания.  Живее в Сливен, където се намира заводът му „Е.Миролио”.  Неотдавна получи български паспорт и стана гражданин на Града под Сините камъни.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Израза “дава хляб ” следва да се замени с “взема здравето за жълти стотинки” на 2200 българи!

  2. Така е пълна подигравка. Шчупени машини майстори няма така наречени убочаващите и тях все едно ги няма само климатиците работят там без да се чупят и да се скатават да говорят по телефона и да похапват нямам думи

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.