Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Екоесперти представят пред делегация от Молдова управлението на отпадъците в Търновско

Експерти на РИОСВ – Велико Търново ще представят дейността на инспекцията и контрола по управление на отпадъците на регионално ниво на работно посещение. Темата е „Модернизация на местните обществени услуги в Република Молдова. Посещение на успешни проекти за управление на отпадъците в Румъния и България”.

Екоинспекцията в старата столица ще бъде домакин на срещата, в която ще участват 43-ма молдовски експерти от Министерството на околната среда, Министерството на регионалното развитие и строителството, Регионални агенции за развитие, общински власти и комунални предприятия. Целта е запознаване с добри практики за интегрирано управление на отпадъците.

По време на визитата ще бъдат обсъдени въпроси, свързани със прилагане на законодателството и контролните функции на РИОСВ, изпълнението на общински и регионални планове за управление на отпадъците, регионални сдружения за управление на отпадъците, реализация на инвестиционни проекти в тази област.

Предвидено е посещение на Регионалното депо край великотърновското село Шереметя, както и срещата общинската управа на болярския град.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.