Ръководството на СИДП награди най-добрите си горски-стрелци

Уран и Нептун са били донесени в Слънчевата система от друга галактика

Автоматик с 8 предавки за семейния комфорт Моделите C4 Spacetourer и Grand C4 Spacetourer първи получават новата трансмисия

Оставиха в ареста девет от задържаните служители на ДАИ – Благоевград

Няма предпоставки за екстрадирането на Желяз Андреев, заяви Сотир Цацаров

Адвокатът на шофьорката от магистрала “‘Тракия”: Предприела е изпреварване, след което споменът й е неясен

Какво да правим с дете, което се буди в 4 ч през нощта

Сърбия трябва да присъства на срещата в София, заяви Вучич

Рибари в Силистра се оплакват от тормоз на румънски граничари

УНИЦЕФ: Едно от всяко седмо дете в света не е ваксинирано

Репортери без граници: Омразата към журналистите, която се засилва в Европа и САЩ, е заплаха за демокрациите България е на 111 място по свобода на печата в света

Евростат: Всеки трети българин живее в сериозен риск от бедност

Тръмп нарече Ким Чен-ун „много отворен“ и „много почтен“ човек

Най-малко 10 загинали при пожар в нелегален нефтен кладенец в Индонезия

Мач на кило кръв и метър кожа

Екоинспектори от Търново издадоха наказателни постановления за 18 400 лева Санкциите са от извършени 71 проверки за два месеца

Екоексперти от Велико Търново за два месеца са извършили 71 проверки на 63 обекта на територията на Великотърновска и Габровска област. В рамките на осъществения контрол са издадени 25 предписания, съставен е един акт за нерегламентирано изгаряне на гуми, издадени са три наказателни постановления на обща стойност 18 400 лева.

Наложена е и една текуща месечна санкция от 1494 лв. на кланица и цех за месопреработка за неспазване на индивидуалните емисионни ограничения, поставени в Разрешително за заустване на отпадъчни води.

В резултат на извършените проверки и дадените предписания са почистени 4 терена, замърсeни с битови и строителни отпадъци, в землището на Дебелец, преди местността „Ксилифор“ край Велико Търново, и дере в землището на с. Царева ливада, общ. Дряново.

Нови предписания за почистване на замърсени участъци са дадени на общините Велико Търново и Полски Тръмбеш и на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Инспекцията е предприела действия по 16 сигнала и жалби.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.