„Лудогорец“ продължава в Европа и напролет!

Дневен хороскоп на Алена за петък, 13.12.2019

На 13 декември 2019 да почерпят

Външният министър на Македония: Езикът ни има свое историческо развитие и е признат от лингвистите

НСО за блъснатото дете: При вина на служителя ни ще бъдат предприети всички законови мерки

Румен Радев: От върховенството на закона зависи българите да вярват в държавата си

Цвета Караянчева събра бившите председатели на парламента в навечерието на Коледа

Започна рекултивиране на сметището на Пазарджик

„Канал Истанбул” ще бъде решен на търг Трасето между Черно и Мраморно море ще е 45 км

Автомобил на НСО е ударил 14-годишно дете

Вицепрезидентът: Възможност за достоен живот дължим на хората с увреждания

Американският Сенат прие с единодушие резолюция, признаваща арменския геноцид

Стачка спира междуградските автобуси

Пентагонът с бюджет за 738 млрд. долара

“Матрицата 4” с премиерна дата Участва и Нийл Патрик Харис

Екологичните елити са обикновени тарикати, а повярвалите им са заблудени хора

Апокалиптичните прогнози и претенции на крайната левица имат обща логика, обща матрица. Ако политическото поведение на крайно левите е принципен заложник на непреодолим стремеж за радикална промяна, за унищожение на заварения свят и замяната му с „по-добър“, то тогава действителността няма особено значение. Важно е да се тръби, че статуквото води към катастрофа – ни повече, ни по-малко.

Забележете какво стана с движението за човешки права на сексуалните малцинства. След като еднополовите двойки получиха възможност да сключват брак и да осиновяват деца, политическите движение, които се бориха за това трябваше да се саморазпуснат. Но те не го направиха – още на другия ден започна люта битка за „правата“ на транссексуалните малцинства. Тази битка се води върху идеологическа платформа, отричаща биологичната определеност на човешкия пол и активистите налагат правила за „смяна на пола“, които вече засягат и невръстни деца. Ако допуснем, че този нов сегмент в развитието на „сексуалната революция“ приключи с победа на прогресивните сили над здравия разум – бедна ви е фантазията към какво още по-светло бъдеще ще ви поведат левичарите – политически активисти.

Това е състоянието и в дебата за климата. Малцина отричат факта, че в климата настъпват промени. Поради пределната сложност на системата на климата, тези промени се оценяват различно от компетентните представители на физиката и климатологията, но левичарските идеолози са чужди на всяка умереност.

Климатичният апокалипсис е новото знаме на борбата със статуквото – новата идеология, призвана да унищожи омразния капитализъм… Който, между другото, произведе глобализацията, а глобалните финансови елити се оказаха добри партньори на глобалните левичарски – екологични елити в посока на претенциите за глобално управление, насочено срещу националния суверенитет. Човешката самоосъзнатост за връзката между общество и природа трябва непрекъснато да нараства. Спъва я идиотската псевдоекологична идеологическа гарнитура на климатичния алармизъм.

Спрете да пътувате със самолет, не раждайте деца, не яжте месо (което не е лошо решение, ако е предмет на личен избор) … списъкът може да бъде продължен. Според мен – спрете да слушате съветите на хора, които получават огромни суми пари за да ви назидават как да живеете под претекста, че знаят какво се случва – за разлика от вас.

Постарайте се да не се озлобявате срещу сериозната, хуманистична екология, като я бъркате с умопобърканите лозунги на климатичните алармисти. Лидерите им са обикновени тарикати – като Ленин и Троцки, а повярвалите им са заблудени хора, които в един момент ще осъзнаят, че са провалили живота си, доверявайки се на жадни за власт екстремисти.

(от фейсбук, заглавието е на редакцията)

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.