Екранният Ферхат от "Черно-бяла любов" е женкар

Приписаха връзка на актьора с Бирдже Акалай.

Дамите в живота на актьора Ибрахим Челиккол

Имаше куп романи с колежки 

Популярният турски актьор Ибрахим Челиккол, който се превъплъщава в образа на Ферхат в сериала "Черно-бяла любов", излъчван по Нова телевизия, често играе истински мачо в проектите си, но в реалния живот е и супергерой. Когато страната му пламна в горски пожари, той лично се включи в потушаването им.

Не е изненадващо, че Ибрахим никога не е бил лишен от женско внимание. Нека напомним най-ярките романи на този актьор.

Дениз Чакър

Изпълнителката на ролята на Шах-Султан във „ Великолепният век“ застана пред камерите заедно с Челиккол в телевизионния сериал "Иффет". Тогава тя вече имаше добра кариера, а партньорът й беше млад амбициозен актьор, който веднага беше привлечен от красивата брюнетка.

Романът им продължи две години и беше почти сигурно, че нещата отиват към сватбата. След края на снимките в проекта обаче стана известно, че Ибрахим е изменил на Дениз. Двойката се раздели и оттогава Чакър и Челиккол не общуват.

Ясемин Ален

След като се раздели с Дениз, актьорът даде дума, че никога повече няма да се среща с екранните си партньорки. Но докато работеше по друг проект, той не изпълни обещанието си. Следващата му връзка беше с актрисата от „Великолепният век“ Ясемин Ален. Именно тя изигра Дефне Султан в популярната турска сага.

Младите актьори се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Милост". И въпреки факта, че Ибрахим Челиккол се опита по всякакъв начин да скрие романтиката си, той скоро стана известен на целия свят. Вярно е, че връзката не продължи дълго и след няколко месеца двойката се раздели.

Синем Кобал

Следващата връзка на Ибрахим също беше с актрисата. Но този път те се срещнаха не по време на работа по общ проект, а на обща сбирка. Синем Кобал е позната на зрителите от сериала "Малки тайни". Отношенията между младите актьори бяха сериозни.

В интервю Челиккол дори каза, че иска да се ожени за Кобал и сватбата ще се състои, веднага щом Синем му каже „да“. Но за младата актриса приоритет бе кариерата си и тя нямаше намерение да се омъжи.

Следователно романсът им приключи.

Михре Мутлу

След поредица от неуспешни връзки с колежки, Ибрахим наистина спря да има афери на работната площадка. Новата му избраница Михре Мутлу беше жена, която е далеч от киното, но въпреки това, тя стана негова законна съпруга. През 2017 г. се състоя сватбата им.

Актьорът внимателно се опитва да защити семейството си от любопитни очи и  рядко радва феновете в социалните мрежи с домашни снимки.

Мнозина приписваха бурен роман на Ибрахим с Бирдже Акалай – екранната му партньорка Аслъ в "Черно-бяла любов". Потвърждение обаче не бе получено. В момента тандемът отново се снима в  сериала „Полет на птицата“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали