Експерт по „Хюман дизайн“ от Испания представя системата за личностно развитие в Търново

Снимка: Веселина Ангелова

Алокананд Диаз дел Рио, който е директорът на испанската школа по „Хюман дизайн“ /б.а. „Дизайн на човека“/ представя системата за личностно самоусъвършенстване във Велико Търново.

Специалистът, който е ученик на Ошо обясни пред журналисти, че системата е създадена през 1987 година от канадеца Робърт Алън Кракауер, приел по-късно името Ра Уру Ху. Той е създател на международно училище по „Хюман дизайн“, а в момента учебните центрове от такъв тип в света са 20.

България е една от държавите с училище за изучаване на системата „Дизайн на човека“.
Алокананд Диаз дел Рио от петък до неделя ще изнесе лекции в старата столица за принципите на системата и за възможността тя да обясни човешката същност.

Според Алокананд Диаз дел Рио, системата е синтез от съвременни клонове в науката и древни практики, базирани на астрологията, изследването на чакрите, съчетава астрология, квантова физика и други. Системата е част от „Ню Ейдж“ – пазара, но не е духовно учение, а възможност по механичен път да бъде обяснено човешкото същество.

Един от аспектите на системата е създаването на индивидуална карта на всеки един човек, чрез въвеждане в софтуер цифри от датата на раждането и часа.

„Целта е да се откроят индивидуалните характеристики на личността“, разясни Алокананд Диаз дел Рио.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. и тези глупости се отразяват пт вестник с претенции? Абсолютно ниско сте паднали да пишете за дрънканиьите на всеки малоумник, дошъл да ни ощастливи с духовната си плява.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.