Николай Николов: Защо кметът Фандъкова не иска да отговори на въпроси за небостъргачите на НИКМИ?

Сергей Лавров: НАТО ще принуди балканските страни да приемат философията на противопоставяне Алиансът не е в състояние да отговори на терористичната заплаха, посочи външният министър

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал обяснение за драстичните разминавания в сметките на НЗОК

Стоян Александров пред “Труд” за обвиненията в лихварство: Нямам никакъв коментар

Бойко Борисов ще участва в неформалното заседание на Европейския съвет в Брюксел

„Инерком“ купува ЧЕЗ в България

Честват 135 г. от създаването на Варненското медицинско дружество

Над 70% от операциите в Урологията в Търново са ендоскопски

Цветанов и Нинова с общ законопроект Дават на родителите на загинали военнослужещи по време на задгранични мисии наследствени пенсии

Иракските власти предадоха на руските четири жени и 27 деца, свързани с “Ислямска държава”

Детска ясла в Монтана грейва по „Красива България”

Недохранените 3-годишни близнаци Стефан и Габриела отиват в дом или в приемно семейство Социалните служби установили, че не е подходящо да изпратят децата при баба им

Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

Екшън екстраваганца с Мила Йовович

Още един филм с марката Resident evil

26-6

Прекрасната Мила Йовович е централен аргумент за проследяване на промоцията на предстоящото продължение на екшън хорър хита Resident Evil, озаглавен The Final Chapter.

Новият филм отново е режисиран от Пол У. С. Андерсън (”Смъртоносен хоризонт”) и ще дебютира из кината ексклузивно в Япония след седмица, а следващия месец ще стартира и по световните екрани. В ролите освен Мила Йовович са Али Лартер, Шон Робъртс, Уилям Леви, Руби Роуз, Иън Глен, Оуен Макен, Фрейзър Джеймс, Рола и др.

Очаква се филмът да предложи още от същото – екшън сцени, опит за съспенс, специални ефекти и амбиция да се пресъздаде чарът на компютърната игра, която служи за вдъхновение на цялата поредица.

Основният фокус на интерес обаче несъмнено е участието на Мила Йовович, която е централен персонаж във всички филми от сагата и се представя отлично в ролята на страхотно секси екшън мацка.

Мила Йовович успешно премина от моделския бизнес в киното именно благодарение на участието си в апокалиптичната поредица, а впоследствие създаде и семейство с режисьора Андерсън.
Мила Йовович успешно премина от моделския бизнес в киното именно благодарение на участието си в апокалиптичната поредица, а впоследствие създаде и семейство с режисьора Андерсън.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете