Елизабет II танцува по време на погребение

Забавление на снимачната площадка

Оливия Колман, която е в ролята на Кралицата в „Корона“, публикува скандално видео

Веселото видео, което всъщност не беше планирано да види бял свят, се появи в социалните мрежи и за кратко време зарадва феновете на британския сериал "Короната". И как иначе, след като става дума за видеоклип, в който главните актьори танцуват под звуците на песента „Good As Hell“ на певицата Лицо и то с репетирана хореография, създадена по време на почивките при запис на сцена от погребението на лорд Маунтбатън в четвърти сезон на хитовия сериал.

Клипчето е публикувано в личния Instagram от 46-годишната актриса Оливия Колман, която играе ролята на кралица Елизабет, а 52-годишната Джилиан Андерсън, която гледахме като премиерката Тачър, потвърди, че видеото никога не е трябвало да се вижда от никого. Самата Оливия предложила на колегите си да научат обща хореография и след няколко месеца решила да я сподели с целия свят.

"Оливия очевидно провежда редовно уроци по танци с приятелите си. И веднъж, след като току-що беше изтанцувала своята част, ни попита дали  не искаме всички да се включим в един общ танц, който тя да заснеме и да покаже на приятелите си танцьори. Видеото никога не трябваше да вижда бял свят, но… ето ние сме тук“, каза Джилиан в шоуто на Сет Майърс. Заедно с Оливия и Джилиан, видеото показва и танцуващите Джош О'Конър, Тобиас Мензис, Ерин Дохърти и Марион Бейли, като всички се опитват да следват танцовите стъпки и изглежда страхотно се забавляват.

Коментари

Задължително поле