Елин Топузаков преди „Локо“ (Пд): Искам „Левски“ първи през май

 

Треньорът на „Левски“ Елин Топузаков не се притеснява от изпуснатата лидерска позиция в класирането. Младият специалист заяви, че държи неговият отбор да е първи през май, когато първенството приключва.

„Мразя да губя и се надявам, че до края на годината няма да имаме поражение и ще запишем само победи - обясни Топузаков. - Първото място е цел за май месец. Пилците се броят напролет, сега това няма такова значение.“

Легендата на „сините“ допълни, че няма проблеми с нови контузени преди домакинството на „Локомотив“ (Пловдив). „При нас всичко е наред, с изключение на Георги Костадинов, който е контузен - обясни Торузаков. - Който направи по-малко грешки, той ще спечели. Да, „Локо“ (Пд) е в подем, но нас не ни интересува това. Важно е как ние ще се представим тук, на нашия стадион.“

Топузаков отсече, че няма да позволи на играчите му да се пазят за дербито с „Лудогорец“ в сряда: „За нас всеки мач е важен, в сряда е съвсем друг двубой. Абсурдно е да пестим енергия сега."

От своя страна наставникът на „смърфовете“ Едуард Ераносян отново взе в групата сензацията Ияд Хамуд. 15-годишният футболист направи отличен дебют в Първа лига срещу в пловдивското дерби с „Ботев“ при успеха с 2:0 и няма да е изненада, ако отново попадне в стартовия състав и за срещата на „Георги Аспарухов“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ