Елчин Сангу е в творчески отпуск

Също като на телевизионния екран тя е искрена, естествена и истинска... Имахме много приятен разговор с красивата актриса Елчин Сангу , която влезе в живота ни със сериала "Любов под наем" и за кратко време спечели сърцата ни ... Това твърди журналистът, направил интервю с актрисата за популярно турско списание.

Попитана в какъв момент от живота си се намира, актрисата отговаря: "Сега си почивам. Чета сценарии, опитвам се да намеря добър сценарий, тъй като искам да създавам различни един от друг образи, ако е възможно. Би било чудесно, ако намеря роля, която да ме заинтригува", казва актрисата, чиито най-известни досега превъплъщения са в образите на Гюзиде в сериала „С Русия в сърцето“, Дефне в сериала „Любов под наем“ и Зейнеп в сериала „Сблъсък“. Елчин подчертава, че при избор на роля винаги слуша вътрешния си глас и мнението на своя мениджър Гюйе Сюкмен.

Попитана, какво прави, за да подобри актьорските си умения, Елчин Сонгу отговаря: "Опитвам се да се усъвършенствам. Все още ходя на уроци, може би ще отида в Америка ... все още не съм го правила..."

Всъщност Елчин е завършила оперно пеене в консерваторията, но решава да опита в областта на актьорството. Провокира я това, че вече е получила няколко предложения да се снима в сериали. И тогава животът й някак си се обърква и тръгва в друга посока, а не както го е планирала. Затова успоредно записва да учи и специалност "Театър” във факултета по изящни изкуства на университета „Йедиттепе", тъй като усеща, че в Турция операта няма бъдеще. "Поради тази причина прецених, че е по-разумно да се развивам и като актриса", признава Елчин, която се набива на очи с наследената от своя баща червеникава коса и бяла порце­ланова кожа - външност, която й отваря широко вратите на телевизията и киното в южната ни съседка.

Дебютира на малкия екран с епизодична роля

Всъщност дебютът й е в епизодична роля в сериала "Времето лети", но представянето й е впечатляващо и я изстрелва в полезрението на критиците и продуцентите.

Когато предлагат на Елчин Сангу да участва в сериала „Любов под наем”, тя веднага приема да се включи в проекта, тъй като това е жанрът, в който предпочита да се изявява и по този начин се сбъдва една от големите си мечти.

След края на снимките на "Любов под наем" Елчин и Баръш Ардуч (Йомер ) си партнират в още един проект, но този път на големия екран - в комедията "Време за щастие".

Играта на Елчин Сангу и Баръш Ардуч в "Любов под наем" е толкова силна, че турските медии ги набеждават, че любовта им се е пренесла отвъд екрана. За да прекрати слуховете, Елчин е принудена да признае, че от пет години има връзка с Юнус Йоздикен, директор на компания, занимаваща се с поръчки на дребно. Двамата се запознават на рожден ден на общ приятел и искрата на любовта пламва още на първата им среща. "Той е интелигентен, забавен, личност, с която мога да прекарам живота си. Юнус е искрен и ме насърчава да продължавам да се развивам", доверява тя.

На този етап не обмисля да се омъжва, тъй като не възприема брака като необходима стъпка за създаване на семейство. За себе си Елчин обобщава, че животът й е като от приказките и не би променила нито едно взето решение.

След натрупан вече опит пред камерата, актрисата казва, че може да влезе във всяка роля, но смята че трудно би се превъплътила в образа на секси предизвикателна жена. "Струва ми се странно, вероятно няма да мога да го изиграя", признава Елчин.

Според нея, не на всяка цена трябва да си супер красавица и секси, за да те снимат в киното и като пример посочва Мерил Стрийп ... "Много хубава, но преди всичко талантлива", казва Елчин.

Родената през 1985 г. Елчин Сонгу е от черкезки произход по линия на баща си, който обаче напуска семейството, когато тя е едва на две години. Майка й не се омъжва повторно заради ревността на дъщеря й при появата на нов мъж в живота й. Младата актриса израства в спокойна среда, а всичките й близки безусловно я подкрепят при взимането на важните решения. Майка й възпитава у нея любов към операта, нейната баба - страст към театралните продукции, а лелята - интерес към танците. Елчин от млада демонстрира вроден талант и музикални заложби и скоро предприема първите стъпки към успешна реализация в света на шоу бизнеса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали