Ел Маестро пожела две победи над „Рига“

Нестор Ел Маестро, наставникът на ЦСКА, пожела две победи над „Рига“ в предстоящите през юли мачове от Лига Европа. Треньорът на „червените“ призна, че познава добре и потенциалния следващ съперник на тима „Адмира Вакер“.

„Имахме най-трудния жребий от българските отбори – обясни роденият в Белград специалист на летище София преди заминаването на отбора в Австрия. - Но в крайна сметка взимаме две победи и продължваме напред. Познавам добре и „Адмира“. Трябва да ги проучим много внимателно, защото имат много промени това лято. Тръгнаха си 5-6 играчи и на тяхно място дойдоха други.“

Младият специалист разкри, че се надява тимът да се подсили с един нов нападател през следващите седмици.

А ЦСКА ще се подготвя в четиризвезден лукс за мачовете от евротунририте. „Червените“ вече са в Австрия, където за трета поредна година ще водят лятната подготовка. И този път „армейците“ се спряха на хотел „Кайзер“ в местността Шефау, намираща се в близост до известния ски курорт Кицбюел. Тимът пристигна на базата след 6-часово пътуване от София. Столичният гранд избра да лети до Мюнхен, след което с автобус взе останалите близо 100 км до Шефау.

Играчите на Ел Маестро ще имат на разположение няколко терена, СПА, фитнес и всички необходими удобства. А стаите в коплекса варират от 440 и 1000 лева на ден.

Отборът ще се подготвя на австрийска земя до 3 юли, а през това време ще изиграе и четири контроли, най-престижната от която с „Шахтьор“ (Донецк).

1801-1

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ