Ел Маестро: Харесват ми разговорите с Люпко Петрович

Нестор Ел Маестро, треньорът на ЦСКА, призна, че е доволен от съвместната работа с Люпко Петрович. Сърбинът с английски паспорт призна, че всеки ден комуникира с легендата, а това ще продължи и по време на лагера в Испания.

"Знаем, че сте гладни за новини, но няма какво ново да се каже - призна Ел Маестро. - Работим здраво за втория дял от първенството. Щастлив съм с моя отбор. Няма нищо ново по селекцията, няма да сменяме 6-7 човека, което е позитивно. В ЦСКА винаги е възможно някой да бъде продаден и след това ще трябва да реагираме. Може би да вземем един-двама нови играчи, но не е сигурно."

Ел Маестро призна, че няма информация да са постъпили офилиални оферти към футболисти на "червените". Той обаче коментира темата с отсъстващия бранител Жеферсон.

"Той е в Бразилия, има семейни проблеми. Говорих с него, не искам да влизам в подробности. Доколкото знам е нещо, свързано със сина му. Той ще се присъедини към нас директно в Испания. Не е идеалната ситуация, защото ще закъснее с 2 седмици, но това не е първият случай, в който бразилски футболист закъснява. Ще работя с него, за да е във форма за старта на сезона. Радващото е, че няма наднормено тегло, което е много добре."

"Много е забавно да работиш с Люпко Петрович. Всеки ден сме заедно. Той ще пътува с нас до Испания. Харесвам персоналните ни разговори."

Наставникът уточни, че все още не е ясна съдбата на играчите с изтичащи договори Витаутас Чернаускас и Тиаго Родригес. Към двамата обаче вече е отправена конкретна оферта и предстои да вземат решение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ