Емануела и Галин в дует за любовта и секса

Интимните сцени във видеото не са представлявали проблем за попфолк изпълнителите.

Най-продуктивните изпълнители в момента представиха съвместния си проект „5, 6, 7, 8“, с който взривиха онлайн пространството

Близо 100 души взеха участие във видеото

23-1-1

Съвместното парче на попфолк звездите Емануела и Галин „5, 6, 7, 8“ завладя интернет пространството само ден след официалната си поява. Кадрите към официалното видео са гледани над половин милион пъти, а реакции на меломани не спират да заливат фейсбук страниците на звездите.

Песента залага на поп звучене, но темата е една от най-популярните за жанра - любовта и секса. Идеята за съвместен проект между звездите на „Пайнер“ се е зародила още преди година. Галин изключително много харесва красавицата с изумрудени очи и по този повод я поканил за дуетна половинка. Емануела също проявява интерес към творчеството на добричлията и веднага се съгласила.

„Дуетът ми с Галин е една идея по-различен от това, което обикновено изпълнявам. В творчеството ми има предимно фолк елементи, докато в „5, 6, 7, 8“ звученето е предимно поп. Песента е написана от Анастасия Мавродиева и Станислава Василева, а видеоклипът е дело на Станислав Христов“, сподели пред „Труд“ фолк дивата Емануела.

По думите й в парчето се пее за разликата между любовта и секса. Хубавицата влиза в ролята на жена, която се противопоставя на желанията на мъжа. Тя предпочита нежните ласки и романтиката, докато половинката й, в образа на Галин, има само една цел и тя е да вкара любимата си в леглото.

В продължение на месец двамата актуални изпълнители подготвяха феновете на „лекия жанр“ за появата на видеото, в което специално участие вземат близо 100 души. Ръчно изработен декор, както и редица други предмети са направени специално за лентата, а идеята е изцяло на Стенли.

„Във видеото на „5, 6, 7, 8“ има голяма доза провокация, но тя е напълно премерена. С Галин нямахме никакви проблеми със заснемането на интимните сцени. Двамата сме професионалисти и изпълнихме задачата като актьорска роля. Нямаше никакво притеснение или неловки моменти“, заяви изпълнителката на „Почти перфектен“.

Почитателите на попфолка побързаха да оставят своя коментар относно провокативните кадри. По-голямата част от феновете на жанра подкрепиха изпълнителите в тяхната идея да създадат различен и донякъде „скандален“ продукт. Други пък побързаха да обвинят и Галин и Емануела, че са жадни за внимание и голотата е най-сигурният метод за постигането на целта.

Успехът на „5, 6, 7, 8“ в интернет и по клубовете обаче е неоспорим, твърдят феновете на красавицата. Официалното видео към песента е гледано над половин милион пъти за по-малко от 48 часа, споделяно е хиляди пъти в социалните мрежи, а американски влогъри побързаха да споделят какво мислят за най-новия попфолк хит в България.

 

23-2

Фолк дивата относно критиките пред "Труд":

Правя много проекти, защото обичам да експериментирам

С премиерата на най-новото парче на Емануела се появиха и доста критики относно продуктивността на певицата. Според някои фенове на жанра красавицата бърза със създаването на нови проекти, тъй като в момента е на върха и ако си даде почивка, скоро ще бъде забравена.

„В никакъв случай не правя нови песни с цел да се налагам на пазара. Продуктивността ми се дължи на факта, че обичам да експериментирам и да представям различни проекти на моите фенове. Ако даден изпълнител иска да се развива в кариерата си, единственият начин да го направи е с много работа“, категорична е Емануела.

Според хитовата изпълнителка продуктивността трябва да се оценява, а не критикува.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица