Ема Стоун и Дейв Маккери станаха родители за първи път

Двойката сключила брак тайно

32-годишната актриса Ема Стоун и нейният 35-годишен съпруг Дейв Маккери станаха родители за първи път. Източници казаха на TMZ, че бебето е родено на 13 март. Какво точно им  се е родило - момче или момиче - все още не е уточнено.

Фактът, че двойката се подготвя за раждането на първото си дете, стана известен благодарение на папараците: през септември актрисата беше заснета на улицата в широки дрехи, които въпреки това не скриха промените във фигурата й - Ема беше облечена в гащеризон и изглеждаше видимо бременна. После дизайнерът на бижута Tova Malibu написа в Instagram, че лично се е срещнал с двойката и потвърди, че актрисата определено е бременна.

Стоун започна да се среща с режисьора на шоуто "Saturday Night Live" преди повече от три години. Отначало те запазиха своя роман в тайна и официално стана ясно, че са заедно година и половина след това. Миналия декември Дейв предложи брак с любимата си и те започнаха да се подготвят за сватбата. Първоначално те планираха да я вдигнат през март 2020 г., но коронавирусът им попречи да го направят .

Въпреки това, според медиите,  са се обвързали чрез брак - внимателната публика видяла през есента двамата да носят брачни халки на безименните пръсти на левите си ръце. И предвид това, че двойката пази личните си отношения в тайна, не е изненадващо, че те не разгласиха това събитие.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес