Емилия Кларк на щура ваканция в Индия

Докато някои знаменитости прекараха това лято в модните луксозни курорти, звездите от поредицата "Игра на тронове" Емилия Кларк и Роуз Лесли предпочетоха нещо по-нестандартно и отидоха на екзотична екскурзия до Индия. И двете признават, че ще помнят това пътуване дълго време.

Връщайки се към нормалния живот, Кларк сподели със своите последователи в Instagram снимките, направени по време на пътуването, както и впечатленията си: „Намаскар. Това не е реклама, това са само две момичета, които отидоха в Индия и бяха очистени от маймуни (едва успяха да им устоим). През това време успях да прочета две книги (The Overstory е задължително четиво в целия свят) - най-добрата през последните години. И имаше йога, подправки и осъзнаване, че всичко, което някога си търсил, можеш да намериш в себе си. По дяволите, но боже, това е вярно.”

В същото време Кларк придружи публикацията с няколко хаштага, един от тях - „Роуз Лесли пое контрола над сърцето и душата ми“.

Интересното е, че Емилия за първи път се срещна с мъжа на приятелката си - Кийт Харингтън. „Помня много добре, когато за първи път видях Емилия. Това се случи в бар в Белфаст, преди да започне снимките на първия сезон на Game of Thrones. Бях шокиран - това миниатюрно момиче с голямо чувство за хумор ме плени. Много бързо се сприятелихме”, спомня си Кийт. Е, по-късно се появи Роуз - за Емилия тя стана най-добрата приятелка, а за Кит - жената, с която той иска да прекара остатъка от дните си. Харингтън обаче е категоричен, че семейният живот му допада и бракът всъщност не е внесъл особено големи промени в начина им на живот. 32-годишната звезда заяви, че тъй като и той, и Роуз са актьори това може да постави на изпитания връзката им, тъй като трябва да прекарват доста време разделени заради служебните си ангажименти. Но именно заради факта, че и двамата разбират отговорностите си може всъщност да е ползотворно за брачните им отношения.

Самата Емилия Кларк явно е решила да се отдаде на приятна почивка, след като засне нов филм с нейно участие. Наскоро звездата публикува трейлър на романтичната комедия „Миналата Коледа”, където играе главна роля. Филмът ще излезе на екран в началото на декември.

Коментари

Задължително поле