Емилия Кларк: Притискаха ме за голи сцени в "Игра на тронове", за да не разочаровам феновете

Актрисата Емилия Кларк, която е позната на публиката като Mайката на дракони Денерис Таргариен от "Игра на тронове", разкри, че е била притискана да се снима в голи сцени. В интервю тя разказа, че след като отказала да заснеме поредната сцена, в която тя е без дрехи, й било казано, че така ще разочарова почитателите на сериала, предаде БТВ.

"Сега съм много по-наясно какво ми е комфортно да правя на екран и на какво бих се съгласила", казва тя.  "Имала съм спорове на снимачната площадка, в които заявявах: "Не, този чаршаф ще остане върху мен по време на сцената", и ми отговаряха: "Но така ще разочароваш почитателите на "Игра на тронове". Аз ги пращах по дяволите", допълва Кларк.

По думите на актрисата тя останала потресена от количеството голи сцени, които трябвало да заснеме в първия сезон на "Игра на тронове".

Спечелих ролята, изпратиха ми сценария и като започнах да го чета си казах "ето каква е уловката", спомня си тя. По думите й въпреки това тя се съгласявала, защото току що била завършила театралното училище и била благодарна за работата. "Казвах си, че щом е в сценария значи е наистина нужно, всичко ще бъде наред", споделя Кларк.

По време на снимките на първи сезон обаче актрисата често плачела в тоалетната заради сцените, които трябва да снима.

Коментари

Задължително поле