Емил Димитров в последния си ден като депутат: Благодаря на всички колеги

Искам да благодаря на всички колеги за последните три години. Това може да е последното ми заседание, каза Емил Димитров-Ревизор на влизане на заседанието на парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата, на която той е председател.

"Аз не съм избран в момента, а само предложен", уточни той пред журналистите.

„Трябва да се запозная със ситуацията. Трябва да видя източен ли е язовирът, тече ли 60% в града, не тече ли. Това от вчера ли, или от 100 години. Защо всичко през цялото време е текло, а сега водата липсва? Ако не даваме вода на бизнеса, означава ли, че българският бизнес трябва да си отиде в чужбина? Ако даваме вода на бизнеса - отиваш в затвора, ако не даваме - хората остават без работа. Един ден казват: „Искаме вода“, на другия: „Искаме парно“, на третия: „Искаме работа“. Трябва да се уредят тези неща", каза Димитров по повод водната криза в Перник.

"Не може всеки да разписва и после да се окаже, че си виновен“, посочи още Димитров. Той поясни, че в момента две министерства не смеят да подписват нищо, заради случая.

Коментари

Задължително поле