Проф. д-р Силва Андонова става национален консултант по интервенционална неврология

Горанов: Няма манипулации на системата на митниците БАЦИС През юли 2018 г. ще приключи отстраняването и на последната критика от доклада на ДАНС, обяви Георги Костов

24 души са арестувани в Турция по подозрение в „терористична пропаганда“ срещу военната операция в Сирия

68-годишна загина, мъжът й с опасност за живота заради забравени котлони

Св. Синод: Истанбулска конвенция отваря широко вратите към морален разпад БПЦ призова парламента да не ратифицира споразумението

Грабител изтърси портфейл от чанта

Илияна Йотова: Преживяваме един от най-колебливите периоди в развитието на ЕС

Цеко Минев: В Европа правят по 200 лифта, а ние се обясняваме за един

Задържаха 20-годишен, ударил фелдшер в Спешния център в Нова Загора

Община Петрич довършва важни проекти през новата година

Нов център ще има Боровец, избират между 40 архитектурни проекта

Свищовлия счупи скулата на съседа си при побой

Затвориха тунела под връх Монблан заради навалял сняг

В Благоевград официално обявиха грипна епидемия, Петрич на прага

Откриха труп на мъж до заведение в Кърджали 12-годишно момче подало сигнала

Емил Радев влиза в мегакомисия в ЕС

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев бе избран за зам.-член на новосъздадената специална комисия в Европейския парламент (ЕП) за борба срещу тероризма. Това стана по време на пленарното заседание във вторник в Страсбург.

През юли месец ЕП взе решение за създаване на специална парламентарна комисия, която да анализира и оцени безпристрастно фактите, предоставени от правоприлагащите органи на държавите-членки, компетентните агенции на ЕС и експерти, както и степента на терористичната заплаха в Европа. Специалната комисия по тероризма ще идентифицира и анализира безпристрастно недостатъците и неизправностите, позволили да настъпят скорошните терористични атаки в различни държави-членки. За целта, ще бъде извършена оценка на изпълнението на съществуващите мерки и инструменти в областта на управлението на външните граници, за да бъдат спирани физически лица да влизат в Европа с фалшиви документи.

В рамките на дейността на комисията ще бъдат извършени посещения, изслушвания, както и ще бъде събирана информация от национални и международни агенции. В края на своята дейност, специалната комисия за борба срещу тероризма ще изготви доклад с препоръки. Първото заседание е предвидено за четвъртък 14 септември.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.