Емил Радев в Силистра: Около 60% от промените в законодателството ни са свързани с европейски норми

Снимки: ПП ГЕРБ

Около 60% от промените в българското законодателство са свързани с въвеждането на европейски норми. Затова е важно България да може да разчита на хора, които отговорно и компетентно защитават интересите й в Европейския парламент. Това заяви в Силистра кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев. В провелата се среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в града взеха участие и народният представител Алтимир Адамов, кметовете на Силистра и Кайнарджа д-р Юлиян Найденов и Любен Сивев, областният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров, областният ръководител на Жени - ГЕРБ Денка Михайлова и общинският ръководител на партията д-р Мария Стойчева.

„Европейските институции вероятно за мнозина са твърде далеч от хората, а работата им понякога звучи доста абстрактно, но има пряко отражение върху живота на 500 млн. европейци и генерира ползи, които са наистина близо до всички. Това означава, че има поне 500 млн. причини да подкрепим обединена и просперираща Европа, а номер 12 в бюлетината е подкрепа и за силния глас на България в ЕС”, категоричен бе Емил Радев.

Той се ангажира да продължава да работи за по-добри условия за българския бизнес. „Според прогнозите на Европейската комисия България е в Топ 3 на държавите с очакван най-висок икономически растеж. Безработицата у нас е рекордно ниска. Откриват се нови заводи, което е ясен знак, че усилията на правителството на премиера Борисов и на всички ни, които защитаваме българските интереси, дават резултат. Необходимо е да запазим стабилността в държавата, защото това е другият решаващ фактор за добрия бизнес климат”, отбеляза Радев.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика