Емир от "Обещание" не се бил влюбвал, преди да срещне Йозге Яъз (СНИМКИ)

Гьокберк Демирджи, известен в България като Емир от "Обещание" не е имал амбиции да става актьор. Демирджи лично разказа, че кариерата му, която е момента се радва на голям успех, е започнала съвсем случайно.

"Всичко започна като едно съвсем случайно отправено към мен предложение. Стана, така да се каже, на късмет. Предложиха ми да участвам с няколко сцени в епизод от сериал. Случи се много спонтанно, стори ми се добра идея и се съгласих. Беше нещо различно, внесе разнообразие в живота ми", споделя Демирджи. 

Екранният Емир разказа и за любовта си с Йозге Яъз, която изигра ролята на Рейхан в "Обещание". "Любовта не е нещо, което мога да опиша напълно. Трябва да се изживее. Досега не съм бил влюбен. Или само веднъж. Хубаво чувство е", признава той.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gökberk Demirci (@gokberkdemirci)

"Да, за съжаление, се получи така, че Йозге напусна сериала. Със сигурност ще се усеща липсата й. Но в крайна сметка това е част от професията ни. Един проект завършва, идва следващият. Сигурен съм, че Емир го очаква много труден и тъмен период", добави актьорът.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Özge Yağız (@ozgeyagizz)

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Гьокберк Демирджи е роден на 20 октомври 1989 г. в Измир. Получава актьорско образование в театралната школа "Дженгиз Кючюкайваз". Първата му изява на телевизионния екран е през 2012 г. в историческата драма "Едно време в Османската империя: Въстание". През 2017-а се снима в романтичната комедия "Любовта на живота ми". Бавно, но сигурно добива популярност и със следващата си роля - тази на Кълъч в "Назови ме по име". През 2018 г. взима участие в сериала"Опасни улици", превъплъщавайки се в образа на Джунейт. Най-успешната му роля до момента, изстреляла го на върха в Турция, е тази на Емир в хитовата дневна делнична драма "Обещание".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица