Енджи Касабие се върна на работа ден след раждането на сина си

Диетоложката на звездите Енджи Касабие, която стана майка преди броени дни , даде първото си интервю след раждането в "Събуди се", където разказа как е преминало всичко.

Терминът на Касабие е бил през декември и макар да е имала контракции, се е наложило да предизвикат раждането, за да не преноси бебето. Въпреки това, диетоложката споделя, че от вълнение и притеснение, е родила буквално за 10-15 минути.

Макар радостта от появата на първата й рожба да е огромна, Енджи не крие, че притеснението продължава и не я оставя да спи: "Аз наистина не мога да спя, но не заради Раян, той е много спокойно бебе, а защото постоянно ставам и проверявам дали той е добре, яде ли, спи ли". Страховете на родилката са оправдани, имайки предвид, че зад гърба си тя има 2 спонтанни аборта, един от които е в 6-ия месец на близнаци.

На самото раждане е присъствала само майката на диетоложката, която ще остане при младите родители за известно време, за да им помага в грижите за бебето.

По-интересното е обаче, че още на следващия ден след появата на сина й, Енджи се връща на работа и дава консултации, на които взима със себе си и Раян: "Не мога не работя, аз съм динамичен човек. Успявам да съчетая нещата". Съпругът на Енджи, който също присъства на интервюто, твърди, че тя не може да бездейства и е една от малкото жени, които толкова бързо успяват да влязат в темпо на работа.

Коментари

Задължително поле