Енджи Касабие с първи снимки на сина си

Звездната диетоложка Енджи Касабие, която вчера стана майка за първи път , побърза да се похвали с щастливата новина в социалните мрежи и да сподели емоциите си след раждането.

37-годишната майка публикува и две снимки с новородения си син, като лицето му бе закрито - нещо, което правят повечето популярни личности в първите месеци след появата на децата им.

"Чакам този прекрасен момент не от 9 месеца, а от 3 години. След проблемите, които имах с предишните ми бременности и всичко, през което преминах, сега мога да ви представя бебе Раян. Не мога да опиша какво чувствам, но знам, че ще дам всичко от себе си, да бъда най-добрата майка! Благословена съм, че имам тези двама прекрасни мъже в живота си. След като родих и пазих тази тайна в корема си 9 месеца, осъзнавам колко магични са тези мигове за една майка и нека Господ дари с това преживяване всяка жена, минаваща през трудности по време на бременността й. Сега мога да кажа: Момче е!", написа в Instagram Касабие и получи десетки поздравления и пожелания от фенове и близки приятели.

Коментари

Задължително поле