Премиерът Борисов: Създаваме ново звено – независим прокурор, който разследва и не докладва на главния прокурор

Стабилно е състоянието на пострадалите при авария в цех за биогаз в ямболското село Симеоново

Заледени пътища и катастрофи затрудняват трафика

Дара Екимова снима гаджето си в коледна песен

Тръмп призова Световната банка да преустанови отпускането на кредити на Китай

Верижна катастрофа на „Цариградско шосе“

Какво заплашили служителите на “Топлофикация” в случай на неповишаване на заплатите им?

Американските власти задържаха шестима граждани на Саудитска Арабия за стрелбата във Флорида

Вижте какво ще е времето днес

2/3 от поискалите обезщетение от „Томас Кук“ ще го получат до неделя

Засилени мерки за сигурност преди 8 декември

Прощална премия от Боби Михайлов

Осем извода за икономическата политика България получи по-висок кредитен рейтинг

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 7 декември 2019

Дневен хороскоп на Алена за събота, 07.12.2019

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги пусна в експлоатация ФЕЦ Доля 9 в град Банкя

През октомври 2019 г. заработи фотоволтаичната централа, която ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги изгради за нуждите на своя клиент и партньор в областта на енергийната ефективност – Доля-9-Ценев ЕООД.
Слънчевите модули са монтирани върху покрива на производствения цех на фирмата в гр. Банкя, а очакваната годишна генерация от централата е около 31 MWh.
Доля-9-Ценев е специализирана в производството, преработката и търговията с месо и месни продукти. Постоянният ѝ стремеж към усъвършенстване и разра-ботване на нови асортименти, предназначени за различни топлинни обработки я налагат като предпочитана марка на кулинарния пазар.
Предложението за оптимизиране на разходите за електрическа енергия е отпра-вено към Доля-9-Ценев след извършен оглед на производствената база от екс-пертите на енергийния търговец. В резултат на изграденото доверие между пар-тньорите, производителят с готовност приема да инвестира в производството на екологично чиста енергия, с която да покрива част от собствените си нужди.
Соларният парк работи на пълни обороти, а изградената система за мониторинг показва във всеки един момент, генерираната енергия от централата и общата консумация на предприятието. Експертната оценка сочи, че срокът за откупуване на направените инвестиции ще бъде в рамките на 6 години и половина.
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран консултант по енергийна ефек-тивност за извършване на енергийни обследвания на промишлени системи и сгради. В рамките на своята програма „Енергийна ефективност“, компанията ре-ализира проекти за постигане на реална оптимизация на енергийните разходи при индустриални, търговски и битови потребители. Чрез своите собствени екс-перти и в партньорство с утвърдени доставчици и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветление, фо-товолтаични инсталации, климатични системи, термопомпи, системи за енергиен мониторинг и управление на консумацията на електроенергия, енергоспестяващи електроуреди, както и различни специализирани услуги и консултации.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.